Η προεκλογική εκστρατεία του ΜέΡΑ25 ξεκίνησε!

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
16 Οκτ, 2018

Στον γεμάτο από μέλη και φίλους του κόμματος χώρο πολιτισμού “Διέλευσις” ξεκίνησε χτες 15/10 η προεκλογική εκστρατεία του ΜέΡΑ25.

Εκεί ο γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας παρουσίασαν το εκλογικό πρόγραμμα του ΜέΡΑ25, αναπτύσσοντας όλες του τις πτυχές – από τις Επτά Τομές που έχει ανάγκη η Ελλάδα για να αποδράσει από το καθεστώς της αποικίας χρέους, την Παιδεία, τον Πολιτισμό, την Υγεία, την Πράσινη Μετάβαση, τις Διεθνείς Σχέσεις, τη Δικαιοσύνη  και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Όπως τόνισε ο Γιάνη Βαρουφάκης, “Το 2015 δεν θα επαναληφθεί. Θα νομοθετήσουμε το πρόγραμμά μας χωρίς την πρότερη έγκριση των δανειστών”, συμπληρώνοντας πως “δεν υπάρχει μεγαλύτερη απειλή για τον ελληνισμό από τη συνέχιση του καθεστώτος της χρεοδουλοπαροικίας που απειλεί τη χώρα με ερημοποίηση”.

Το ΜέΡΑ25 είναι εδώ καταθέτοντας ρεαλιστικές, λελογισμένες προτάσεις στον πολιτικό διάλογο, προτάσεις που μπορούν να νομοθετηθούν αύριο το πρωί, σπάζοντας τα δεσμά της χρεοδουλοπαροικίας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο