Συλλεκτικά Αντικείμενα του MέΡΑ25

Η φωνή μας είναι στη Βουλή, αλλά και έξω από αυτήν! Οι ανυπάκουοι πολίτες, φίλοι και υποστηρικτές, μπορούν να αποκτήσουν τα μοναδικά συλλεκτικά αντικείμενα που φέρουν τη σφραγίδα του ΜέΡΑ25: ξεχωριστά κοσμήματα που σχεδιάστηκαν από την γλύπτρια και εικαστική καλλιτέχνη Δανάη Στράτου, την αποκλειστική έντυπη έκδοση του μανιφέστου και άλλα αντικείμενα που θα αφήσουν το στίγμα του ΜέΡΑ25 στην κοινωνία.

Φόρεσέ το-φώναξέ το: FREE ASSANGE!

Το ΜέΡΑ25 σε συνεργασία με το DiEM25 εξασφάλισε για τα μέλη του t-shirt με ψηφιακή μεταξοτυπία του Julian Assange, σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Όποιος/α συνοδοιπόρος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με την Ιόβη Μαραγκού στο 210 3810671 ή [email protected].

Καρφίτσα κόκκινο και λευκό χελιδόνι

Μινιμαλιστική καρφίτσα με κούμπωμα καρφάκι, κατασκευασμένη από ασήμι 925 και κόκκινο σμάλτο. Μπορεί να φορεθεί εξίσου από άνδρες και γυναίκες.  Red and White Swallow Sterling Silver Pin A minimalist and stunning pin with pushback closure. This handmade item is made of sterling silver 925 and red enamel plated. Can be worn by men and women.

Μανιφέστο ΜέΡΑ25

“Το ΟΧΙ δεν αρκεί. Απαιτείται συγκροτημένο, έγκυρο και πειστικό Αντι-­Μνημόνιο – η ολοκληρωμένη, μινιμαλιστική πρόταση οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής που έχει ανάγκη ο τόπος”. Το μανιφέστο του ΜέΡΑ25 σε μια πολυτελή hardcopy έκδοση.

Ασημένιο δαχτυλίδι με χελιδόνι σε κόκκινο χρωμα

Ασημένιο δαχτυλίδι κατασκευασμένο από ασήμι 925 και κόκκινο σμάλτο. Σχεδιάστηκε από την γλύπτρια & εικαστική καλλιτέχνη Δανάη Στράτου. Είναι εμπνευσμένο από τα χελιδόνια του ΜεΡΑ25 & European spring, το σύμβολο που φέρνει την ελπίδα πίσω στην Ευρώπη. Red Swallow Sterling Silver Ring This ring is made of sterling silver 925 and red enamel plated. A beautiful handmade item designed by installation artist Danae Stratou.

Ασημένιο δαχτυλίδι με χελιδόνι σε μάυρο χρωμα

Ασημένιο δαχτυλίδι κατασκευασμένο από ασήμι 925 και μαύρο σμάλτο. Σχεδιάστηκε από την γλύπτρια & εικαστική καλλιτέχνη Δανάη Στράτου. Είναι εμπνευσμένο από τα χελιδόνια του ΜεΡΑ25 & European spring, το σύμβολο που φέρνει την ελπίδα πίσω στην Ευρώπη. Black Swallow Sterling Silver Ring This ring is made of sterling silver 925 and black enamel plated. A beautiful handmade item designed by installation artist Danae Stratou.

Ασημένιο δαχτυλίδι με χελιδόνι

Ασημένιο δαχτυλίδι κατασκευασμένο από ασήμι 925 και μαύρο σμάλτο. Σχεδιάστηκε από την γλύπτρια & εικαστική καλλιτέχνη Δανάη Στράτου. Είναι εμπνευσμένο από τα χελιδόνια του ΜεΡΑ25 & European spring, το σύμβολο που φέρνει την ελπίδα πίσω στην Ευρώπη. Swallow Sterling Silver Ring  Another ring from the Swallow collection – it is made of sterling silver 925. A beautiful handmade item designed by installation artist Danae Stratou.

Ασημένιο σκουλαρίκι χελιδόνι – Μονό

Χειροποίητο κόσμημα από ασήμι 925 με κούμπωμα καρφάκι. Ματ φινίρισμα. Swallow Sterling Silver Earring- single Cute and playful at the same time! A handmade item of sterling silver 925 with push back closure (they have matte finish).

Ασημένια σκουλαρίκια χελιδόνια – Ζευγάρι

Χειροποίητα από ασήμι 925 με κούμπωμα καρφάκι. Ματ φινίρισμα.  Swallow Sterling Silver Earrings- Pair A handmade item of sterling silver 925 with push back closure (they have matte finish).

Ασημένιο κολιέ χελιδόνι σε κόκκινο χρώμα

Κολιέ αποτελείται με αλυσίδα και κρεμαστό στοιχείο με κόκκινο σμάλτο από ασήμι 925. Σχεδιάστηκε από την γλύπτρια & εικαστική καλλιτέχνη Δανάη Στράτου. Είναι εμπνευσμένο από τα χελιδόνια του ΜεΡΑ25 & European spring, το σύμβολο που φέρνει την ελπίδα πίσω στην Ευρώπη.  Red Swallow Sterling Silver Necklace This fine necklace is made of sterling silver 925 and red enamel plated. An elegant handmade item designed by installation artist Danae Stratou.

Ασημένιο κολιέ χελιδόνι σε μαύρο χρώμα

Κολιέ που αποτελείται από αλυσίδα και κρεμαστό στοιχείο με κόκκινο σμάλτο από ασήμι 925. Σχεδιάστηκε από την γλύπτρια & εικαστική καλλιτέχνη Δανάη Στράτου. Είναι εμπνευσμένο από τα χελιδόνια του ΜεΡΑ25 & European spring, το σύμβολο που φέρνει την ελπίδα πίσω στην Ευρώπη. Black Swallow Sterling Silver Necklace This fine necklace is made of sterling silver 925 and black enamel plated. An elegant handmade item designed by installation artist Danae Stratou.

Κολιέ χελιδόνι

Κολιέ που αποτελείται από αλυσίδα και κρεμαστό στοιχείο με κόκκινο σμάλτο από ασήμι 925. Σχεδιάστηκε από την γλύπτρια & εικαστική καλλιτέχνη Δανάη Στράτου. Είναι εμπνευσμένο από τα χελιδόνια του ΜεΡΑ25 & European spring, το σύμβολο που φέρνει την ελπίδα πίσω στην Ευρώπη. Swallow Sterling Silver Necklace  This necklace is made of sterling silver 925 and is a handmade item full of symbolism.

Κολιέ ασημένιο ΜεΡΑ25

Κολιέ ΜέΡΑ25 από ασήμι 925. Μπορεί να συνδυαστεί όμορφα και να φορεθεί μαζί με κάποιο από τα κολιέ της συλλογής με τα χελιδόνια. MeRA25 Sterling Silver Necklace A unique and sterling silver necklace made of sterling silver 925. Also, can be beautifully combined with others necklaces from the Swallow Collection.

Στρόγγυλη καρφίτσα χελιδόνι

Μινιμαλιστική καρφίτσα με κούμπωμα καρφάκι, κατασκευασμένη από ασήμι 925 και κόκκινο σμάλτο. Μπορεί να φορεθεί εξίσου από άνδρες και γυναίκες. Round Red Swallow Sterling Silver Pin This beautiful pin is made of sterling silver 925 and red enamel plated. A unique handmade item with pushback closure. Can be worn by men and women.

Κούπα ΜέΡΑ25

Κούπα με το λογότυπο του ΜέΡΑ25.  MeRA25 Mug A chic mug with MeRA25 logo.

Κούπα σκίτσο χρέους

Κούπα με σκίτσο χρέους. Debt sketch mug Mug with bedt sketch.

Για να τα αποκτήσετε μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Οικονομικών της Προσωρινής Συντονιστικής Επιτροπής (ΠΣΕ) της περιοχής σας. Για τις περιοχές που δεν έχουν διαμορφωθεί ακόμη οι ΠΣΕ, μπορείτε να έρθετε σε επαφή απευθείας με το ΜέΡΑ25 στο τηλ. 210 3810 671.

Μετάβαση στο περιεχόμενο