Υπόθεση Κολωνού: Συγκέντρωση ενάντια στη συγκάλυψη – Σάββατο 10/2

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
09 Φεβ, 2024

Η υπόθεση μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, είναι μια ακόμη περίπτωση που επιχειρήθηκε να συγκαλυφθεί από την Ελληνική Αστυνομία, τα ΜΜΕ αλλά και ένα μέρος της κοινωνίας. Πίσω από την κακοποίηση του παιδιού κρύβεται ένα σχεδιασμένο κύκλωμα τράφικινγκ, με τους εμπλεκόμενους να διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με την εκκλησία, την αστυνομία και άτομα της τοπικής κοινωνίας που έχουν ισχυρές σχέσεις με το κυβερνών κόμμα.

Η μητέρα του παιδιού ενώ πήγε να καταγγείλει τον βιασμό και την κακοποίηση από την πρώτη στιγμή που το έμαθε, έγινε στόχος από τις Αρχές οι οποίες στα πλαίσια της συγκάλυψης, δεν δίστασαν να την κατηγορήσουν αντί να την προφυλάξουν, κατηγορώντας τη για συνεργασία με τους νταβατζήδες.

Η δίκη των μαστροπών έχει ξεκινήσει από τις 8 Γενάρη. Είναι ένας αγώνας όχι μόνο για να τιμωρηθούν οι κακοποιητές του 13χρονου, σήμερα, παιδιού αλλά για να δικαιωθεί και η μητέρα που βρήκε το θάρρος να τα βάλει με ένα ολόκληρο κύκλωμα παιδοβιαστών.

Ως Τομέας Ισότητας Φύλου & ΛΟΑΤΚΙ+ του ΜέΡΑ25, συμμετέχουμε μαζί με άλλες οργανώσεις και συλλογικότητες και καλούμε όλ@ αύριο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στις 12:00, στο Μετρό Σεπόλια, στη συγκέντρωση και την πορεία ενάντια στη συγκάλυψη της υπόθεσης τράφικινγκ και παιδοβιασμού στον Κολωνό.

Απαιτούμε την απόδοση δικαιοσύνης τόσο για το 13χρονο παιδί, όσο και για τη μητέρα του.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο