Το ΜέΡΑ25 στηρίζει την διαμαρτυρία απέναντι στην πλατφόρμα Landea – Πέμπτη 16/6 στις 19.00

Συνεντεύξεις - videos
15 Ιούν, 2022

Τα σενάρια για πρόωρες εκλογές το Φθινόπωρο του 2022 που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ, δεν μπορούν να κρύψουν τα καυτά προβλήματα, ούτε να αναβάλλουν τις κινηματικές δράσεις. Το ΜέΡΑ25 βέβαια είναι έτοιμο να συμμετάσχει δυναμικά και στην όποια εκλογική διαδικασία με ανθρώπους και πολιτικές θέσεις που έχουν προτεραιότητα τον πολίτη και την χώρα, σε ρήξη με τα συμφέροντα όσων την καταδυναστεύουν.

Πάνω από όλα όμως στεκόμαστε καθημερινά δίπλα στον πολίτη για να στηρίξουμε έμπρακτα τον αγώνα επιβίωσης που δίνει απέναντι στα αρπακτικά. Στηρίζουμε λοιπόν τη δράση της ενωτικής πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών που οργανώνει διαμαρτυρία απέναντι στην πλατφόρμα Landea. Η πλατφόρμα αυτή που ιδρύθηκε από τις συστημικές τράπεζες, αυτές που έχουν λάβει πάνω από 200δις στήριξη τα τελευταία χρόνια, προβάλλει σπίτια που έχουν βγάλει στο σφυρί τα αρπακτικά ταμεία. Σπίτια μικρομεσαίων, σπίτια που κατοικούν άνθρωποι σε κάθε γειτονιά, σπίτια που χαρίστηκαν σε αυτά τα ταμεία με τη νομοθέτηση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Με τη νομοθέτηση που όχι μόνο στέλνει στην αστεγία τους συμπολίτες μας, αλλά που καταδίκασε και αλληλέγγυους αγωνιστές που μάχονταν για το δικαίωμα των συνανθρώπων τους στη στέγη.

Ο λαός μας που αντιμετωπίζει την ακρίβεια και την ανεργία, απειλείται και από τους πλειστηριασμούς που βάζουν φωτιά στο ήδη επιβαρυμένο κοινωνικό πρόβλημα. Εμείς, από τη μία θα καταθέτουμε ακούραστα στη Βουλή το σχέδιο Οδυσσέας που είναι το μόνο που αντιμετωπίζει το πρόβλημα των κόκκινων δανείων προστατεύοντας πραγματικά την πρώτη κατοικία. Από την άλλη θα είμαστε στο πλευρό όλων όσων αντιστέκονται στην εξάπλωση της μιζέριας και της βαρβαρότητας που φέρνει το ξεσπίτωμα χιλιάδων ανθρώπων προς όφελος των αρπακτικών ταμείων.

Την Πέμπτη 16/6 στις 19.00 στη Λ.Θησέως 280 στην Καλλιθέα.

Αλληλεγγύη: το αντίδοτο στην εξαθλίωση.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο