Το ΜέΡΑ25 είναι μαζί σου. Εσύ;

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
04 Φεβ, 2019

Το ΜέΡΑ25 δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Το συμμετοχικό, δημοκρατικό πρόγραμμα του κόμματος, που συνδιαμορφώθηκε από όλα τα μέλη του κινήματος, αποτελεί το μόνο ρεαλιστικό, συνεκτικό πρόγραμμα πολιτικών για την απόδραση της Ελλάδας από τα δεσμά της στασιμότητας, των ακραίων ανισοτήτων, της εντεινόμενης φτώχειας, της διαρκούς υποβάθμισης του βιοτικού μας επιπέδου.

Οι πολίτες, σε όλες τις εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει το ΜέΡΑ25, θέτουν στο μικροσκόπιο το πρόγραμμα του κόμματος, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τις Επτά Τομές, την δέσμη πολιτικών που καταθέτει το ΜέΡΑ25 για άμεση εφαρμογή, καθώς και για όλα τα επιμέρους κρίσιμα ζητήματα της Παιδείας, Υγείας, Πράσινης Μετάβασης, Εργασιακών, Διεθνών Σχέσεων.

Γυρνάμε όλες τις γειτονιές της Αθήνας, όλες τις πόλεις της Ελλάδας μεταφέροντας το μήνυμα μας: υπάρχει εναλλακτική στις επιταγές της τρόικας εξωτερικού και εσωτερικού, υπάρχει άλλος δρόμος από την διαρκή λιτότητα και τις χαμηλές προσδοκίες που καλλιεργεί η αέναη ύφεση.

Σας περιμένουμε όλους να συζητήσουμε, να συμφωνήσουμε, αλλά και να διαφωνήσουμε, συνθέτοντας από κοινού το μέλλον μας, ξεφεύγοντας από την ιδιώτευση, που η “αναπόδραστη”, όπως προβάλλεται, μνημονιακή πραγματικότητα έχει καταστήσει κυρίαρχη.

Το ΜέΡΑ25 είναι η φωνή σου!

Το ΜέΡΑ25 είναι μαζί σου! Εσύ;

Οι αμέσως επόμενες πολιτικές εκδηλώσεις μας είναι:

Ίλιον, Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, Δημαρχείο Ιλίου, 19:00
Πειραιάς, Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, 19:00
Μαρούσι, Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, Δημαρχείο Αμαρουσίου, 11:30

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο