Το εγκληματικό «έργο» της Μητσοτάκης Α.Ε. οδηγεί στην de facto ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας με νοσοκομεία μιας νόσου ή σε αναστολή λειτουργίας

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
18 Ιαν, 2022

Όλες οι πρωτοβουλίες της Μητσοτάκης Α.Ε. στην δημόσια υγεία αναδεικνύουν την πραγματική στόχευση και τις πραγματικές προθέσεις της, που δεν είναι άλλες από την περαιτέρω αποψίλωση του δημοσίου συστήματος, την de facto ιδιωτικοποίηση και φυσικά την προώθηση των συμφερόντων των ιδιωτικών κλινικών και εν γένει των παρασίτων της ολιγαρχίας στο χώρο της υγείας. Kαι όλα αυτά εν μέσω έξαρσης της πανδημίας με 101 νεκρούς να καταγράφονται μόλις χθες.

Μετά λοιπόν την αδιανόητη και απαράδεκτη απόφαση της Κυβέρνησης να αναστείλει τη λειτουργία του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης για την μετατροπή του αυτή τη στιγμή σε, άκουσον άκουσον, μέγα εμβολιαστικό κέντρο, η Κυβέρνηση αποφάσισε να μετατρέψει και πάλι το Σισμανόγλειο νοσοκομείο σε Ειδικό Νοσοκομείο Κορωνοϊού, δηλαδή κατ΄ουσίαν μιας νόσου, χωρίς κανένα σχεδιασμό και χωρίς φυσικά την αντίστοιχη επαρκή στελέχωση του.

Το ΜέΡΑ25 καταγγέλλει αυτές τις εγκληματικές πρακτικές της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη στον χώρο τη δημόσιας υγείας και την μεθόδευση που επιχειρεί ο κ. Πλεύρης και η κ. Γκάγκα εμπαίζοντας τους πολίτες και το υγειονομικό προσωπικό της χώρας. Απαιτούμε δημόσια νοσοκομεία ανοιχτά, στελεχωμένα και όχι μιας νόσου, δηλαδή όχι νοσοκομεία μόνο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, όταν ο ιδιωτικός τομέας παραμένει covid-free.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο