Το άκρον άωτον της συνωμοσιολογίας από τον κ. Μητσοτάκη στο βήμα της Βουλής για την προστασία των δασών

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
26 Αυγ, 2021

To έχουμε ξαναπεί: Δεν υπάρχει καλύτερος τροφοδότης της συνωμοσιολογίας μερίδας των πολιτών από τον κυβερνητικό λόγο. Έναν λόγο γεμάτο αυτοαναιρέσεις, λογικά κενά, παράλογο αυταρχισμό και ελάχιστα συγκαλυμμένη ιδιοτέλεια. Χθες στη Βουλή, ο Πρωθυπουργός ολοκλήρωσε το φαύλο κύκλο που ξεκίνησε το κυβερνητικό newspeak, προσχωρώντας με ζέση ο ίδιος στην κατηγορία των συνωμοσιολόγων!

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη για το γιατί δεν κάνει δεκτή την τροπολογία του ΜέΡΑ25 για την απαγόρευση αλλαγής χρήσης γης για 30 χρόνια στις καμένες εκτάσεις, δήλωσε από το βήμα της Βουλής πως αν η Κυβέρνησή του δεχόταν αυτή την τροπολογία, οι οικολόγοι θα έκαιγαν τα δάση για να μην μπουν σε αυτές τις περιοχές ανεμογεννήτριες!

Σε ένα παράλληλο τηλεοπτικό σύμπαν, o πράκτορας Μόλντερ έπαιρνε μαθήματα συνωμοσιολογίας από τον πρωθυπουργικό λόγο, στριμωγμένος σ’ ένα σκοτεινό υπόγειο της C.I.A με πινακίδα «X-Files» και δύο συνθήματα καρφιτσωμένα στον τοίχο: «Θέλω να πιστέψω» και «η συγγνώμη είναι πολιτική τακτική».

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο