Το ΜέΡΑ25 στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία, 6 – 9 Μαΐου 2019

Δραστηριότητα
05 Μάι, 2019

Το ΜέΡΑ25 με επικεφαλής τον Γραμματέα του Γιάνη Βαρουφάκη και συνοδευόμενος από την Ευρωβουλευτή του κόμματος και υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα αλλά και άλλους υποψήφιους ευρωβουλευτές και στελέχη του ΜέΡΑ25 από την Δευτέρα 6 Μαϊου θα περιοδεύσουν στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία.

Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 6 Μαϊου ξεκινώντας από την Αλεξανδρούπολη θα διοργανωθεί μεγάλη πολιτική εκδήλωση – συζήτηση με τους πολίτες στις 19.00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Grecotel με ομιλητές τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, την ευρωβουλευτή και υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Γιώργο Ρουμελιώτη και Κώστα Νάνο.

Την Τρίτη 7 Μαϊου το ΜέΡΑ25 θα είναι στην Ροδόπη και πιο συγκεκριμένα στην Κομοτηνή όπου ο Γραμματέας του κόμματος και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα συζητήσουν στην αγορά της πόλης με τους πολίτες. Το απόγευμα και το βράδυ της ίδιας ημέρας (7 Μαϊου) θα είναι στην Ξάνθη για να έχουν και εκεί συζήτηση με τους πολίτες και να απαντήσουν σε κάθε απορία ή ερώτηση τους για το πρόγραμμα του ΜέΡΑ25.

Την Τετάρτη 8 Μαϊου στην Καβάλα θα γίνει μεγάλη πολιτική εκδήλωση του ΜέΡΑ25 στις 19.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «Ωκεανίς» με ομιλητές τον Γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη, την ευρωβουλευτή και υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Γιώργο Ρουμελιώτη, Ειρήνη Μήτσιου και Κώστα Νάνο.

Την Πέμπτη 9 Μαϊου το ΜέΡΑ25 θα είναι στη Δράμα για να συζητήσει στην αγορά της πόλης με τους πολίτες και στη συνέχεια στις Σέρρες για να απαντήσει στις ερωτήσεις και απορίες των πολιτών.

Σε αυτές τις ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές ψηφίζουμε ΜέΡΑ25  – Επειδή αυτή η νύχτα κράτησε πολύ!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο