Συναντήση με φορείς της βουλευτή του ΜέΡΑ25 Μ. Απατζίδη στα Ιωάννινα

Συνεντεύξεις - videos
18 Φεβ, 2020

Η Μαρία Απατζίδη, βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΜεΡΑ25 έλαβε μέρος σε εκδήλωση που διοργάνωσε το ΜεΡΑ25, το Σάββατο 15/2/2020 στα Ιωάννινα, με θέμα το πρόβλημα της αιθαλομίχλης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, η κυρία Απατζίδη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς της τοπικής κοινωνίας και να ενημερωθεί για θέματα της περιοχής. Συγκεκριμένα η βουλευτής είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Ιωαννίνων, με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Δημήτρη Παπαγεωργίου και με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ιωαννιτών κο Βασίλη Ζωγράφο.

Ανάμεσα στα άλλα θέματα συζητήθηκαν τα ακόλουθα:

1. Διεκδίκηση χώρου που έχει περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ για ανέγερση Νέου Δημαρχείου
2. Διεκδίκηση παραχώρησης Παρόχθιας Ζώνης στο Δήμο, μέσω έγκρισης νέου σχεδίου Διαχείρισης Λίμνης
3. Διαπραγμάτευση/σοβαρή ρύθμιση τεράστιων οφειλών Δήμου στο Δημόσιο για ενοίκια Δημοτικού Εργοταξίου
4. Αξιοποίηση Στρατοπέδου Βελισσαρίου, προχώρημα υποθέσεων άλλων ελεύθερων χώρων
5. Σοβαρά προβλήματα σχετικά με απορρίμματα

Η κα Απατζίδη συναντήθηκε επίσης με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ιωαννίνων καθώς και με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου και είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σε δηλώσεις της η κα Απατζίδη τόνισε ότι ήταν μια πολύ χρήσιμη εκδήλωση στην οποία είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας και δεσμεύθηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών και θα αγωνίζεται για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο