Συνάντηση του Τομέα Παιδείας του ΜέΡΑ25 με Συλλόγους Γονέων

Συνεντεύξεις - videos
18 Φεβ, 2020

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, αντιπροσωπεία του τομέα Παιδείας του ΜέΡΑ25 συναντήθηκε στα γραφεία του κόμματος με αντιπροσωπεία του προεδρείου του ΔΣ της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδος (ΑΣΓΜΕ) και αντιπροσωπείες από την Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής και από την Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων.

Η δίωρη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και οι γονείς παρουσίασαν το πρόβλημα της υποχρηματοδότησης των σχολείων, συνέπεια της οποίας είναι η υποστελέχωση και η έλλειψη κτιριακών υποδομών. Συζητήθηκε το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών από και προς το σχολείο, το περιεχόμενο των αναλυτικών προγραμμάτων και η ανάγκη βελτίωσής τους.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη για δημόσια δωρεάν εκπαίδευση, η οποία θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές, πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός και δημιουργικός διάλογος και εκφράστηκε η επιθυμία για μία σταθερή και γόνιμη συνεργασία με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων στο χώρο της εκπαίδευσης.

Τομέας Παιδείας ΜέΡΑ25

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο