Σπύρος Δερβενιώτης: Δεν θα πιστέψετε ποιανού το πρόσωπο αντίκρυσε η Δυστοπία κοιτώντας τον καθρέφτη!

Αναδημοσιεύσεις
07 Ιαν, 2021

Ο Σπύρος Δερβενιώτης, υπεύθυνος Επικοινωνίας, του Μέρα 25, γράφει στο NEWS 24/7 για την συγκλονιστική παραδοχή του Άδωνι Γεωργιάδη, που περιγράφει την κατάσταση στην Ελλάδα.

Αν ερχόταν ο Ιστορικός του Μέλλοντος και με ρωτούσε «Σπύρο, επειδή βαριέμαι να γκουγκλάρω, πες μου το ένα πράγμα που κατά τη γνώμη σου περιγράφει την κατάσταση της Ελλάδας το 2021», θα έκανα δύο πράγματα.

Πρώτα θα απελπιζόμουν για την καταβύθιση της αξιοκρατίας που οδήγησε στην πρόσληψη ενός Ιστορικού του Μέλλοντος που α)βαριέται να κάνει τη δουλειά του και β) θεώρησε εμένα αντικειμενική πηγή.

Έπειτα θα του απαντούσα «η παραδοχή του Άδωνι Γεωργιάδη στις 5/1/21, ότι η κυβέρνηση αποφάσισε συνειδητά να αφήσει μια πόλη να χαθεί για να μην κακοκαρδίσει την ορθόδοξη εκκλησία».

Γιατί αυτό, απ΄όλα τα πεπραγμένα της πιο παρασιτικής κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος; Η απάντηση είναι απλή:

Γιατί κι εγώ βαριέμαι.

Γιατί να μπω στον κόπο να γράψω κατεβατά για «άλωση του κράτους από την κυβέρνηση με όπλο την μηντιακή μονοφωνία, το ξαναγράψιμο της Ιστορίας και ένα πρωτοφανές κύμα προπαγάνδας που έχουμε να δούμε από την εποχή του Γκέμπελς»; Βαρέθηκα ήδη. Να παίξει παρακαλώ το βίντεο.

Να παίξει το βίντεο όπου ο πιό ελαστικής αξιοπρέπειας Υπουργός της κυβέρνησης, μια μέρα αφότου αισθάνθηκε ότι επέζησε του ανασχηματισμού, βγήκε στο φιλοκυβερνητικότερο των καναλιών, και άδειασε στεγνά κυβέρνηση, παπάδες, επιτροπές ειδικών, επιστήμονες, πιστούς, ψηφοφόρους.

Να παίξει το βίντεο όπου ο πολιτευτής παράταξης που έκανε προεκλογική εκστρατεία με το Μάτι, αισθάνθηκε ασφαλής να ομολογήσει αυτό που ομολόγησε, σίγουρος ότι καμία Δικαιοσύνη δεν πρόκειται να ανασηκώσει βλέφαρο, και κανένα ΜΜΕ δε θα ζητήσει παραιτήσεις.

Να παίξει το βίντεο όπου το ένα από τα πουλέν του Καρατζαφέρη, άφησε τα άλλα δύο (Πλεύρη και Βορίδη) να σηκώνουν τη μάχη του Πολυτεχνείου και του Εφετείου, για να βάλει αψυχολόγητο αυτογκόλ για τον Άγιο Δημήτριο και για την Κυβέρνηση να είναι απλά Τριτη.

Να παίξει το βίντεο όπου το πανελλήνιο πληροφορείται «innouncertainterms» ότι η κυβέρνηση πέρασε γοργά το στάδιο όπου κρυβόταν πίσω από το φερετζέ των λοιμοξιολόγων και των ειδικών, για να φτάσει στο στάδιο όπου δεν τη νοιάζει καν να τους ακυρώνει στεγνά και δημόσια. Και κυρίως, ότι οι ίδιοι δεν πρόκειται να βγάλουν κιχ γι αυτό.

Κοντολογίς, να παίξει το βίντεο, που η εικόνα του λέει τις χίλιες λέξεις που συνιστούν το πιστοποιητικό θανάτου της Ελληνικής Δημοκρατίας: της ευπαθούς ομάδας που πέθανε στα χέρια μιας κυβέρνησης εμβολιασμένης κατά της Δικαιοσύνης, του Δημοσιογραφικού Ελέγχου, της Επιστημονικής γνώσης, της στοιχειώδους Ανθρωπιάς.

Ο Ιστορικός του Μέλλοντος πήρε το βίντεο και μ’ ευχαρίστησε, λέγοντας μου «κατάλαβες τώρα γιατί έχω χάσει κάθε θέληση για ζωή;».

«Κατάλαβα.Επίσης κατάλαβα γιατί επέλεξες να έρθεις σε μένα», του απάντησα, ψηλαφώντας την καρφίτσα-χελιδόνι, το σύμβολο του ΜέΡΑ25 που φοράω μόνιμα στο στήθος.

Πηγή: news247.gr

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο