Μ. Κριθαρίδης: Συνεχίζεται το απίστευτο μπάχαλο με τα σχολεία και γενικά την διαχείριση της πανδημίας από την Κυβέρνηση

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
07 Ιαν, 2021

Μετά το Κυβερνητικό αλαλούμ όσον αφορά τις εκκλησίες ανήμερα των φώτων, το συνεχές μπρος-πίσω στον εμβολιασμό και τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις με τα μαγαζιά και εν γενεί την οικονομική δραστηριότητα, συνεχίζεται το μπάχαλο της Κυβέρνησης και όσον αφορά τα σχολεία.

Άλλα λεν τα μεν Κυβερνητικά στελέχη, αλλά τα δε, αύριο είναι Παρασκευή και υποτίθεται πως την Δευτέρα ανοίγουν ορισμένες βαθμίδες της εκπαίδευσης και η Κυβέρνηση ακόμα ταλαντεύεται, ενώ δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός, καμία προετοιμασία, καμία γνώμη των ειδικών και πάλι.

Το ίδιο συμβαίνει και με το πιο σκληρό lockdown, μιας και η συνεδρίαση για το περιβόητο “click away” αναβλήθηκε και η άρση των αυστηρότερων μέτρων στις 11 του μηνός απομακρύνεται, για δε την άρση των γενικότερων περιοριστικών μέτρων δεν γίνεται ούτε λόγος.

Ταυτόχρονα, ο σχεδιασμός του εμβολιασμού -ό,τι και να λέει η Κυβέρνηση- παραμένει εξαιρετικά θόλος. Η εγκληματική διαχειριστή της Κυβέρνησης λοιπόν, συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα με το ένα μπάχαλο, να διαδέχεται το άλλο.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο