Να αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τον Α. Κούγια που διαπόμπευσε τα θύματα του βιαστή ανηλίκων Δ. Λιγνάδη

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
19 Ιούλ, 2022

Ο φερόμενος ως δικηγόρος, γνωστός στο πανελλήνιο και για τα ψέματα του σε βάρος του βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη, Αλέξης Κούγιας, για να υπερασπιστεί τον πελάτη του που καταδικάστηκε για βιασμούς ανηλίκων και παρόλα αυτά, με τις πλάτες της αστικής δικαιοσύνης και της σαπίλας του συστήματος Κυβέρνησης-ΜΜΕ-Ολιγαρχίας, κυκλοφορεί ελεύθερος, διαπόμπευσε δημοσίως τα θύματα του εκλεκτού της Κυβέρνησης για το Εθνικό Θέατρο, Δημήτρη Λιγνάδη.

Η πράξη αυτή είναι παράνομη, αδιανόητη και απαράδεκτη και δεν μπορεί φυσικά ένας τέτοιος άνθρωπος να συνεχίσει να παριστάνει τον “συλλειτουργό” της Δικαιοσύνης, όπως βέβαια θα έπρεπε να έχει συμβεί εδώ και καιρό με όλη την στάση και την τακτική του κ. Κούγια.

Πρέπει να αφαιρεθεί, λοιπόν, άμεσα η άδεια ασκήσεως του δικηγορικού επαγγέλματος από τέτοια επικίνδυνα άτομα όχι μόνο για την Δικαιοσύνη, αλλά και για το ίδιο το κοινωνικό σύνολο.

Παράλληλα, πρέπει να παρέμβει Εισαγγελέας για τις πράξεις αυτές του Αλέξη Κούγια ο οποίος ως σύγχρονος Ανδρέας Λοβέρδος και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης -με τις οροθετικές τότε- αποφάσισε να διαπομπεύσει δημοσίως τα θύματα του βιαστή ανηλίκων, πελάτη του, ακολουθώντας την γνωστή άθλια τακτική της ενοχοποίησης των θυμάτων για να “βγει λάδι” ο θύτης.

Τέλος, περιμένουμε από την εκκωφαντικά σιωπούσα Κυβέρνηση, που το μόνο που κάνει είναι να επιτίθεται δια μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ως άλλου συνηγόρου υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, στην κοινωνία που δικαιολογημένα αντιδρά γι’ αυτήν την εξοργιστική απόφαση, να πάρει θέση για όλα όσα επέτρεψε και επιτρέπει να συμβαίνουν καλύπτοντας και ξεπλένοντας τον εκλεκτό της κ. Μενδώνη και του κ. Μητσοτάκη, βιαστή ανηλίκων.

Εμείς, όπως και η πλειοψηφία της κοινωνίας θα συνεχίζουμε να το γράφουμε και να το φωνάζουμε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη: βιαστής είναι.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο