Όσο ο Α. Κούγιας θα αναπαράγει τα χονδροειδή του ψέματα εις βάρος της οικογένειας του Κ. Γρηγοριάδη, τόσο θα εμπλουτίζει τον φάκελο ποινικής του δικογραφίας

Συνεντεύξεις - videos
08 Ιούλ, 2022

Χάρη στην κάλυψη της δίκης από το LignadisTrialWatch, έγινε ευρύτερα γνωστή η τακτική του Α. Κούγια, συνηγόρου του κατηγορούμενου για σεξουαλικά κακουργήματα Δ. Λιγνάδη, να εκτοξεύει κατά ριπάς ψεύδη ώστε να σκορπίσει χάος και σύγχυση, σε μια ύστατη απόπειρα αποπροσανατολισμού και επηρεασμού της απόφασης. Σε αυτο το πλαίσιο κατασυκοφάντησε την οικογένεια του Κλέωνα Γρηγοριάδη, ισχυριζόμενος εν γνώσει του, κατά την αγόρευσή του, αισχρά ψεύδη κατά της οικογένειας του βουλευτή του ΜέΡΑ25.

Η οικογένεια κινούμενη άμεσα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του. Ωστόσο, ο ίδιος, από το βήμα των φιλόξενων, για τον ίδιο, τηλεοπτικών σταθμών, επανέλαβε σήμερα τους ίδιους εξωφρενικά ψευδείς, δυσφημιστικούς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, επιβεβαιώνοντας τα άτυπα πρακτικά της κάλυψης της δίκης από το LignadisTrialWatch καθώς και τη δολία του πρόθεση, ότι δηλαδή δεν κινήθηκε στην πράξη του από αβλεψία αλλά πρόκειται για στρατηγική συνειδητή επιλογή.

Η οικογένεια αντέδρασε εκ νέου, δηλώνοντας:

«Ο κ.Κούγιας συνεχίζει τα εξωφρενικά του ψεύδη. Καμία και κανείς μας ποτέ δεν έχει επισκεφθεί το γραφείο του. Καμία και κανείς μας ποτέ δεν ζήτησε τις επαγγελματικές του υπηρεσίες. Να ξέρει ότι «σκάβει τον λάκκο του βαθύτερα». Απαντάμε με νέα μήνυση, ενισχυτική της πρώτης, κοκ. Δεν θα επιτρέψουμε στον κ.Κούγια να εργαλειοποιήσει την οικογένειά μας για να επηρεάσει την απόφαση της δίκης Λιγνάδη.

Ναταλία Γρηγοριάδη

Σοφία Γρηγοριάδη

Βασιλική Μιχαλοπούλου

Κλέων Γρηγοριάδης»

Όσο ο Αλ. Κούγιας θα συνεχίζει να αναπαράγει τα χονδροειδή του ψέματα, τόσο θα εμπλουτίζει τον φάκελο ποινικής δικογραφίας που σχηματίστηκε εις βάρος του από την οικογένεια του βουλευτή του ΜέΡΑ25 στην Εισαγγελία, ενώ όποια χρηματικά ποσά τυχόν επιδικασθούν από τα πολιτικά δικαστήρια θα κατευθύνονται στο σύνολό τους στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, για όλες τις προσβολές που έχει δεχθεί αυτό το διάστημα από τον κ. Κούγια.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο