Μ. Κριθαρίδης: Ο Πρωθυπουργός να δώσει απαντήσεις για το άρθρο του συμβούλου και εξηγήσεις για τα εγκλήματα της Κυβέρνησής του

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
17 Δεκ, 2021

Οι αποκαλύψεις γύρω από το επιστημονικό άρθρο του Πρωθυπουργικού συμβούλου κ. Τσιόδρα και του κ. Λύτρα, είναι τέτοιες που σε ένα άλλο κράτος, θα είχαν ρίξει ήδη την κυβέρνηση.

Ο κ. Λύτρας έχει ξεκαθαρίσει πως η Κυβέρνηση ήταν ενήμερη για τα σχετικά πορίσματα. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να δώσει εξηγήσεις αν γνώριζε το άρθρο του συμβούλου του με τον οποίο υποτίθεται πως έχει καθημερινή επαφή και αν παρουσίασε άρα χονδροειδή ψέματα στη Βουλή. Όποια και αν είναι η μελετημένη του απάντηση, τεκμαίρεται αναντίρρητα η εργαλειοποίηση των ειδικών, που στοίχισε την ανεπανόρθωτη απώλεια της εμπιστοσύνης των πολιτών με όλες τις συνέπειες που έχει αυτό όχι μόνο στο εμβολιαστικό πρόγραμμα αλλά και στην κοινωνική συνοχή.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΜέΡΑ25 κατέθεσε ερώτηση στον Υπουργό Υγείας με αφορμή το επιστημονικό πόνημα και θα επιμείνει μέχρι οι πολίτες να πάρουν καθαρές απαντήσεις.

Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός δεν μπορούν να υπεκφεύγουν την πραγματική συζήτηση μέσα από τις εύκολες λαβές που τους δίνει η Αξιωματική Αντιπολίτευση, ασχολούμενη με περιττούς αυτή τη στιγμή, δήθεν καθωσπρεπισμούς. Άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά ενώ θα μπορούσαν να είχαν σωθεί αν ο κ. Μητσοτάκης δεν επέμενε να μην ενισχύσει το ΕΣΥ και αντί να απολογείται για τα εγκλήματα αυτά, πετάει μαζί με τον κ. Τσίπρα τη μπάλα αλλού.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο