Καλώς καμωμένη για τον Πρωθυπουργό η εγκληματική διαχείριση σε υγεία και οικονομία

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
13 Ιαν, 2021

Ο κ. Μητσοτάκης σε μία ακόμα συνέντευξη του όπου «τύγχανε» να έχει μπροστά του, όλα τα έγγραφα με τις απαραίτητες πληροφορίες για τις απαντήσεις του, μας ενημέρωσε πως είναι όλα καλώς καμωμένα από την Κυβέρνηση του και οποιαδήποτε παραφωνία ή κακοφωνία, οφείλεται στην υπερβολή της «απογοητευτικής αντιπολίτευσης».

Δεν δίστασε μάλιστα να πει πως η εκκλησία τελικά συμμορφώθηκε με τις Κυβερνητικές αποφάσεις για τον εορτασμό των Θεοφανίων, πως η Κυβέρνηση είχε και δεν είχε εισηγήσεις για να κλείσει την Θεσσαλονίκη πριν τον Άγιο Δημήτριο και επανέλαβε πως γι’ αυτόν το άνοιγμα του τουρισμού δεν είχε καμία σχέση με το δεύτερο κύμα της πανδημίας στη χώρα.

Ο Πρωθυπουργός είπε ακόμα ότι η Κυβέρνηση έκανε ότι μπορούσε για να στηρίξει την οικονομία, τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους. Πως ενίσχυσε το ΕΣΥ και έκανε πολλές προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών! Και ότι στήριξε ακόμα και τους ανθρώπους του Πολιτισμού με το «εξαιρετικό έργο της κ. Μενδώνη», όπως μας τόνισε.

Είναι πραγματικά τόσα πολλά και τόσο εξοργιστικά όλα όσα τόλμησε να ξεστομίσει ο κ. Μητσοτάκης. Σε όλα αυτά, δεν βρήκε μία συγγνώμη να ζητήσει στους χιλιάδες συγγενείς των νεκρών από την πανδημία και μία συγγνώμη σε όλους όσους καθημερινά καταστρέφονται από την εγκληματική του διακυβέρνηση στην υγεία και την οικονομία.

Δεν ήταν μόνο υποκριτής και εξοργιστικός λοιπόν ο Πρωθυπουργός, ήταν και πολύ ξεδιάντροπος.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο