ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! Το «Ράδιο ΜέΡΑ» από την Παρασκευή 15/1 είναι «στον αέρα»

Συνεντεύξεις - videos
12 Ιαν, 2021

Η μεγάλη στιγμή «έφτασε»! «Πρεμιέρα» στις 12 το μεσημέρι για το Web Radio του «Ράδιο ΜέΡΑ» την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου με το «Μαγκαζίνο του Ράδιο ΜέΡΑ». Το «ανυπάκουο ραδιόφωνο» γίνεται πραγματικότητα! Η υπεύθυνη ανυπακοή το καθημερινό μας «όπλο». Το «Ράδιο ΜέΡΑ» είναι η δυνατή φωνή των στελεχών και των φίλων του ΜέΡΑ25 και σίγουρα θα γίνει ο «αχώριστος σύντροφος» των «αντιπάλων» που θα χάσουν τον ύπνο τους!

Ξεκινάει λοιπόν την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, το ΡάδιοΜέΡΑ το παρθενικό, ενημερωτικό του ταξίδι, ώστε η φωνή του ΜέΡΑ25 από την Βουλή, από την κοινωνία, από τα κινήματα, η φωνή του κάθε ενός και της κάθε μίας από εμάς, να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται και να ακουστεί όσο πιο δυνατά μπορούμε.

Καιρό τώρα, ακόμα και πριν την είσοδο μας στη Βουλή, αντιμετωπίζουμε έναν συστημικό αποκλεισμό από τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης της ολιγαρχίας. Η προσπάθεια φίμωσης της ριζοσπαστικής και ανατρεπτικής φωνής του ΜέΡΑ25, είναι εξόφθαλμη και τιτάνια. Ποτέ όμως δεν σταματήσαμε με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε και το αυθεντικό πείσμα όσων δεν το βάζουν κάτω, να αγωνιζόμαστε.

Το πρώτο ραδιοφωνικό δίωρο που κάνει πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή, μας γεμίζει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη, αισιοδοξία και ελπίδα, καθώς συνιστά ένα πρώτο μεγάλο βήμα για την «έφοδο μας στον ουρανό»! Ξεκινάμε λοιπόν δυναμικά, το Ράδιο ΜέΡΑ που είναι ήδη καθοδόν και περιμένουμε τον κάθε συνοδοιπόρο και την κάθε συνοδοιπόρισσα να μας ακούει και να παρεμβαίνει σ’ αυτό. Κοινώς ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες για το πού και πώς θα μας ακούσετε.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο