Η τελευταία ψήφος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Βουλή ήταν ένα μεγάλο ΝΑΙ στην παράδοση της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων στο ολιγαρχικό Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
01 Φεβ, 2023

Με δύο ΝΑΙ στην παράδοση της ψυχικής υγείας παιδιών κι εφήβων στην ολιγαρχία και συγκεκριμένα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επέλεξε ο κ. Τσίπρας να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στην παρούσα Βουλή.

Δεν τους αρκούσε δηλαδή που μαζί με την ΝΔ του κ. Μητσοτάκη έχουν ψηφίσει το επίδομα καταστολής των 600 για αστυνομικούς και λιμενικούς, την αγορά των Rafale, την εκποίηση του Ελληνικού στον κ. Λάτση, την μετατροπή των ναυπηγείων σε Ειδική Οικονομική Ζώνη, την είσοδο νέων χωρών στο πολεμοχαρές ΝΑΤΟ και ακόμα, παραπάνω από το μισό (60 και πλέον %) του αντεργατικού εκτρώματος – νομοσχεδίου του κ. Χατζηδάκη.

Ήθελε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να στείλει ένα σαφές μήνυμα στην ολιγαρχία, την ώρα που ψήφιζε για τελευταία φορά (;) με την σύνθεση της παρούσας Βουλής. Ένα μήνυμα συμπόρευσης του μνημονιακού τόξου στις πολιτικές της παρασιτικής ολιγαρχίας ακόμα και στον πολύπαθο χώρο της υγείας και ιδιαίτερα της ψυχικής υγείας των παιδιών! Δεν μπορεί να κρυφτεί η «τόση προοδευτικότητα» μέσα στο ρεσιτάλ της υποκρισίας τους.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο