Η ολιγαρχία μηνύει τον Κλέωνα Γρηγοριάδη στοχοποιώντας το ΜέΡΑ25

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
20 Οκτ, 2022

Σήμερα, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης έλαβε μηνυτήρια αναφορά από τον Γιάννη Αλαφούζο επειδή είπε τα πράγματα με το όνομά τους: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άσκησε ΒΕΤΟ στην ΕΕ υπέρ των εφοπλιστών για το θέμα της μεταφοράς του ρωσικού πετρελαίου.

Συγκεκριμένα, ο Κλέων Γρηγοριάδης είχε ασκήσει δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για το εν λόγω ΒΕΤΟ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το βέτο που δεν έβαλαν πέντε διαφορετικές κυβερνήσεις για να προασπίσουν τους Έλληνες από την πείνα και τη φτώχεια, το βάλατε προχθές για τους Έλληνες εφοπλιστές, μην τύχει και κακοπάθουν!», συμπληρώνοντας: «Οι εφοπλιστές έχουν μέσα ενημέρωσης. Έχει ο κ. Μαρινάκης το «MEGA», «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ». Έχει ο κ. Αλαφούζος το «ΣKAΪ», την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ». Έχει ο κ. Βαρδινογιάννης τον «ALPHA» και το «STAR» [….] Οι ιδιοκτήτες αυτών των μέσων λοιπόν, που σε κάνουν «πουτινάκι» μόλις πεις οποιαδήποτε ελεύθερη γνώμη σου για τους χειρισμούς της Κυβέρνησης σε σχέση με το ουκρανικό πρόβλημα –την εισβολή δηλαδή της Ρωσίας στην Ουκρανία – τον μήνα Απρίλιο, μετέφεραν το 50% του ρωσικού πετρελαίου στον κόσμο».

Εκεί που το αργυρώνητο πολιτικό προσωπικό της Ολιγαρχίας δεν μπορεί να την υπερασπιστεί σε πολιτικό επίπεδο, σειρά παίρνει η βιομηχανία μηνύσεων από την ίδια την ολιγαρχία!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο