Η φιέστα του κ. Μητσοτάκη για την παραλαβή των Ραφάλ αναδεικνύει την ένδεια της πολιτικής του για τις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
19 Ιαν, 2022
Τo MέΡΑ25, έχοντας από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα, δε θα συμμετάσχει στην φιέστα παραλαβής των Ραφάλ.

Τη στιγμή που τα οικονομικά της χώρας μας -παρά τις αντίθετες διακηρύξεις της Κυβέρνησης- βαίνουν όλο και χειρότερα και οι πολίτες έχουν να αντιμετωπίσουν πέρα από την εγκληματική διαχείριση της Μητσοτάκης Α.Ε. στην πανδημία και μια νέα λιτότητα υπό τη μορφή της ακρίβειας, ο κ. Μητσοτάκης αφού δεν μπορεί να παράσχει για μία ακόμα φορά άρτο στην κοινωνία, παρέχει θεάματα και μάλιστα ακριβοπληρωμένα.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαία η φιέστα της παραλαβής των γαλλικών Ραφάλ, την ώρα που η Κυβέρνηση διαβεβαιώνει με κάθε τρόπο όλους τους πληττόμενους από την υγειονομική πανδημία και την πανδημία της ακρίβειας, πως λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν, αλλά η Μητσοτάκης Α.Ε. συνεχίζει να τα ανακαλύπτει μόνο όταν υπερχρεώνει την χώρα με δαπανηρές και ατελέσφορες κούρσες εξοπλισμών. Ο κ. Μητσοτάκης αφού δεν μπορεί να παράσχει για μία ακόμα φορά άρτο στην κοινωνία, παρέχει θεάματα και μάλιστα ακριβοπληρωμένα (στο βαθμό που η Γαλλίδα Υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί ευχαρίστησε την Ελλάδα που διασφαλίζει 2200 θέσεις εργασίας στην… Γαλλία).

Όσ@ λοιπόν «κοιτάξουν σήμερα προς τα πάνω» δεν θα δουν μόνο την επικοινωνιακή φιέστα μιας Κυβέρνησης σε αποδρομή, θα δουν παράλληλα και ένα δυσοίωνο μέλλον για την χώρα μας και τους πολίτες της, που δεν ανατρέπεται με θεάματα, αλλά με τον αγώνα της κοινωνίας για «άρτο», για δημόσια υγεία, για κοινωνική και οικονομική ευημερία των ανθρώπων κι όχι των εμπόρων όπλων και εξοπλισμών.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο