Γ. Βαρουφάκης από το Χαλάνδρι: Στις 25 ΜέΡΑ25, γιατί εμείς δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, καθώς η νίκη είναι ο αγώνας ο ίδιος

Δραστηριότητα
11 Ιούν, 2023

Στην κεντρική πλατεία του Χαλάνδριου  πραγματοποιησε εκδήλωση το  ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη με παρουσία του Επικεφαλής Γιάνη Βαρουφάκη.

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών με το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Κρίτων Αρσένης ανέφερε πως οι πολιτικές που εφαρμόζονται φέρνουν την πλήρη λεηλασία της φύσης, την ώρα που οι προτάσεις τους ΜέΡΑ25 σταματούν την λεηλασία της φύσης και των ανθρώπων και αφορούν τους πολλούς, όχι τους λίγους και πολύ συγκεκριμένους ολιγάρχες.

Στη συνέχεια η υποψήφια Βουλεύτρια Ανατολικής Αττικής με το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Μαρία Απατζίδη, αναφέρθηκε στο γιατί στις 25 Ιουνίου επιλέγουμε ΜέΡΑ25, καθώς είναι το μόνο κόμμα που μιλάει με ονόματα και αναφέρεται στα συγκεκριμένα συμφέροντα, τα συμφέροντα τα οποία φοβούνται τους κοινωνικούς αγώνες που στηρίζει το ΜέΡΑ25.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών με το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Κλέων Γρηγοριάδης κάλεσε κι αυτός με τη σειρά του, τους πολίτες του Χαλανδρίου, όπως και όλους πολίτες της χώρας να τα βάλουν με αυτούς που κλέβουν τις ζωές μας. “Δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε αυτά τα 4 χρόνια για να γίνουμε η φωνή σας, η φωνή ενός λαού που δεν φοβάται όπως απέδειξε το 2015 με το δημοψήφισμα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Από την πλευρά του ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε πως αυτή η χώρα κινείται προς την διαδικασία του ευτελισμού των πραγματικών αξιών της. “Πρέπει ως κοινωνία, ως πολίτες, ως χώρα να προασπίσουμε τα κοινά μας αγαθά” υπογράμμισε ακόμα ο Γιάνης Βαρουφάκης και τόνισε πως οι δανειστές της χώρας δεν θέλουν τα λεφτά τους πίσω, “θέλουν το χρέος για να επιβάλλουν αυτά που κάνουν με τα αρπακτικά ταμεία στα κόκκινα δάνεια, με τα ΣΔΙΤ στο ΕΣΥ κλπ.”.

Η διαδικασία της ιδιωτικοποίησης είναι η ρευστοποίηση του μέλλοντος αυτής της χώρας και των παιδιών μας, γι’ αυτό οι επόμενες γενιές φεύγουν και θα φεύγουν από τη χώρα” επισήμανε ο Επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη και συμπλήρωσε πως γι’ αυτό θέλουν να φιμώσουν την φωνή του ΜέΡΑ25, αλλά αυτή η φωνή πρέπει να είναι στη Βουλή. “Εμείς γι’ αυτό θέτουμε στους πολίτες το ερώτημα: Αυτή τη φωνή την θέλεις στη Βουλή; Είναι στο χέρι σου! Στις 25 ΜέΡΑ25, γιατί εμείς δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, καθώς η νίκη είναι ο αγώνας ο ίδιος” ανέφερε καταληκτικά ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο