Διήμερο κινητοποιήσεων και ακτιβισμού για το ΜέΡΑ25!

Δραστηριότητα
13 Νοέ, 2021

Χθες Παρασκευή 12/11 το ΜέΡΑ25 με τον βουλευτή Κρίτωνα Αρσένη βρέθηκε στην κινητοποίηση των υγειονομικών υπαλλήλων της ΠΟΕΔΗΝ. Πρόκειται για 8.000 εργαζόμενους σε διάφορα πόστα του ΕΣΥ που, εν μέσω πανδημίας και της οριακής λειτουργίας του υπό ακραίες συνθήκες, παραμένουν από την κυβέρνηση χωρίς κανονική πρόσληψη, σε κατάσταση εργασιακής ομηρίας, ως συμβασιούχοι/εργολαβικοί. Διεκδικούν το αυτονόητο, την πρόσληψή τους στις θέσεις όπου εξυπηρετούν πάγιες και απολύτως απαραίτητες ανάγκες της δημόσιας υγείας.

Σήμερα Σάββατο 13/11 το ΜέΡΑ25, σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ ενάντια στην απαξίωση και το ξεπούλημα της εταιρίας σε εγχώριους ολιγάρχες, έδωσε το παρών στην κινητοποίησή τους στο Σύνταγμα, με τις βουλεύτριες Αγγελική Αδαμοπούλου και Μαρία Απατζίδη, στελέχη και μέλη του κόμματος.

Παράλληλα σήμερα το ΜέΡΑ25 ήταν παρόν με τη βουλεύτρια Φωτεινή Μπακαδήμα στελέχη και μέλη του κόμματος, και στον συνεχιζόμενο αγώνα των κατοίκων στο Σχιστό για να μην μετατραπεί ο τόπος σε σκουπιδότοπο ολόκληρου του λεκανοπεδίου όπως μεθοδεύεται από τη Μητσοτάκης Α.Ε.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο