Συνάντηση του ΜέΡΑ25 με μέλη της αραβικής κοινότητας στην Ελλάδα

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
11 Φεβ, 2023

Συνάντηση με μέλη της αραβικής κοινότητας της χώρας είχε αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 με την παρουσία της βουλεύτριας Μαρίας Απατζίδη, του συντονιστή της Κ.Ε. Κώστα Ντάσκα και μελών του Πολιτικού Σχεδιασμού.

Τα μέλη της κοινότητας, επαγγελματίες, άνθρωποι των επιστημών και εργαζόμενοι, τόνισαν ότι σήμερα, η γενική πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και την Ευρώπη χαρακτηρίζεται από τον ακροδεξιό κίνδυνο που μας οδηγεί χρόνια πίσω. Γι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία να στηριχθεί εκλογικά το ΜέΡΑ25, το οποίο με τη δράση και τις παρεμβάσεις του στη Βουλή έχει κρατήσει συνεπή στάση υπέρ μιας συμπεριληπτικής κοινωνίας, εναντίον του ρατσισμού και του ιμπεριαλισμού. Ειδικά στο Παλαιστινιακό ζήτημα, όπου οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ απεμπόλησαν την παραδοσιακή υποστήριξη της χώρας στο δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων συντασσόμενοι με το καθεστώς Νετανιάχου, έχει σημασία που το ΜέΡΑ25 κράτησε μια αταλάντευτη στάση υπέρ του δικαίου.

Η αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 καλωσόρισε με χαρά την υποστήριξη των αξιόλογων μελών της κοινότητας και τους διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται ώστε τα δικαιώματα όλων των κατοίκων της χώρας να γίνονται σεβαστά, ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, καταγωγής, εισοδήματος.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τεθεί στα όργανα του ΜέΡΑ25 η πρόταση της συμπερίληψης ανθρώπων της κοινότητας στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο