ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ: Ο περιστεριώτης οικονομολόγος Γιάννης Κυριακόπουλος στο ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 Δυτικού Τομέα Αθηνών

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
14 Ιούν, 2019

[vc_single_image source=”featured_image” img_size=”full”]Καλωσορίζουμε στο ΜέΡΑ25 τον Γιάννη Κυριακόπουλο, οικονομολόγο και υποψήφιό μας στο Δυτικό Τομέα Αθηνών (Β2)

Λίγα λόγια για τον Γιάννη

Ο Γιάννης Κυριακόπουλος είναι οικονομολόγος με έντονη δράση στην περιοχή του Περιστερίου.

Με συνεχείς παρεμβάσεις για μία καλύτερη πόλη , αγωνίζεται πολλά χρόνια για το δήμο Περιστερίου ώστε να αποκτήσει μία καλύτερη ταυτότητα με ωραία , σύγχρονη – μοντέρνα – καινοτόμο εικόνα .

Συντονιστής της παράταξης ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ στην οποία είναι και γραμματέας, σχεδίασε και στήριξε τις ενέργειες για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του 2015.

Θέλει να παρεμβαίνει , να ελέγχει και να ανοίγει νέους δρόμους στην οικονομία , στο περιβάλλον , στο μέλλον.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος:

Είμαι υποψήφιος με το ΜέΡΑ 25 γιατί θέλω να είμαι σε μία χώρα ακηδεμόνευτη και δημοκρατική με ένα σαφές και σίγουρο οικονομικό μοντέλο .

Η Ελλάδα μπορεί να πάει μπροστά όταν μπούν γερά οικονομικά θεμέλια και όταν αντί να υποτάσσεσαι , προτάξεις τις θέσεις σου βασισμένες σε ένα ρεαλιστικό μοντέλο .

Στην πόλη μου δραστηριοποιούμαι στον τομέα του πολιτισμού και είμαι μέλος του ΔΣ του πολιτιστικού οργανισμού του δήμου Περιστερίου ΔΕΠΑΔΠ 

Εργάζομαι ως λογιστής και οικονομικός σύμβουλος για πλήθος επιχειρήσεων και φυσικά πρόσωπα , αθλητικά σωματεία και ιδρύματα .

Σας ζητώ να στηρίξετε το ΜέΡΑ 25 και να μου δώσετε με την ψήφο σας την εντολή να συμβάλλω στην οικονομική και κοινωνική αλλαγή που είναι εφικτό και ρεαλιστικό να φέρουμε στη χώρα μας” .

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο