Ξεδιάντροπα ξαναζεσταμένη δήθεν αναστολή των πλειστηριασμών

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
13 Νοέ, 2020

Χθες ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής “ξαναζέστανε” την εξαγγελία που είχε ήδη κάνει στην ΔΕΘ για την αναστολή των πλειστηριασμών μέχρι τέλους του έτους. Βέβαια από τον Σεπτέμβρη της ΔΕΘ μέχρι και τώρα τον Νοέμβρη, η Κυβέρνηση δεν έχει φέρει καμία ρύθμιση για την αναστολή των πλειστηριασμών.

Αντιθέτως μάλιστα, έχει φέρει έναν πτωχοποιητικό νόμο που επιτείνει τους πλειστηριασμούς και την ρευστοποίηση των περιουσιών των συμπολιτών μας οι οποίοι αδυνατούν να αποπληρώσουν. Ο εμπαιγμός φυσικά από τον κ. Μητσοτάκη είναι χυδαίος, όταν “ξαναζεσταίνει” μια δήθεν εξαγγελία για ρύθμιση που ΘΑ φέρουν ώστε να υπάρξει προστασία μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, ενώ είμαστε στο Νοέμβριο.

Το ίδιο φυσικά έκανε η Κυβέρνηση πρόσφατα και με τις περιβόητες “300 θέσεις γιατρών για τις ΜΕΘ” που έφερε εσπευσμένα ο κ. Κικίλιας στη Βουλή, ενώ επρόκειτο για ρύθμιση που απλώς επανέλαβε τα όσα είχαν ήδη νομοθετήσει τον Απρίλιο και άλλαζε μόνο κάποια πράγματα αναφορικά με τους φυσικοθεραπευτές. Τόσο ξεδιάντροπα, επικοινωνιακά εμπαίζουν τους πολίτες σε τόσο κρίσιμες συνθήκες!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο