Το ταπεινωτικό φινάλε μιας ταπεινωτικής πρωθυπουργίας. Η απάντηση του ΜέΡΑ25 στην επίθεση του κ.Τσίπρα

Βασικά Κείμενα του site το 2019
24 Ιούν, 2019

Θεωρητικά η στιγμή που ο άνθρωπος αποκτά τη μεγαλύτερη σοφία είναι η στιγμή που στέκεται πάνω στα ερείπια του κόσμου του. Ο κύριος Τσίπρας δείχνει αποφασισμένος να αποφύγει κάθε πιθανότητα συνάντησης με την ωριμότητα, διαλέγοντας για μια ακόμη φορά να ζήσει σε μια βολική αυταπάτη: αυτή του κλεισίματος της ψαλίδας μιας επώδυνα ταπεινωτικής ήττας.

Στα ιδιότυπα μαθηματικά αυτής της θεωρίας, το 2.99% του ΜέΡΑ25 είναι αυτό που του στερεί την επανάκτηση του 10% της διαφοράς από τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, διαφορά που τον εξανάγκασε να προκηρύξει πρόωρες εκλογές, συναισθανόμενος το βροντώδες της απώλειας λαϊκής νομιμοποίησης. Ο κ. Τσίπρας επιλέγει να ξαναεμπιστευτεί τους ίδιους κακούς συμβούλους που τον διαβεβαίωναν πριν από την πανωλεθρία των ευρωεκλογών ότι η διαφορά είναι μικρή και ίσως και υπέρ του.

Θα μας επιτρέψει να μην του επιστρέψουμε τα βέλη. Φυλάμε τις δυνάμεις μας για τον πραγματικό αντίπαλο, την Πινοσετική λαίλαπα που ετοιμάζει με ζέση η ΝΔ του κυρίου Μητσοτάκη και επαναλαμβάνουμε το κάλεσμα για συμπόρευση με κάθε προοδευτικό άνθρωπο που θέλει να ενώσει τις δυνάμεις του μαζί μας για να σταθούμε εμπόδιο στην ερημοποίηση της χώρας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο