Το ΜέΡΑ25 στήριξε δυναμικά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ

Συνεντεύξεις - videos
26 Ιούν, 2020

Το ΜέΡΑ25 στήριξε δυναμικά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ στο Υπουργείο Υποδομών στις 25 /6 με τη συμμετοχή μελών του και των βουλευτών του Αγγελική– Ναταλία Αδαμοπούλου και Κρίτων Αρσένη.

Οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ προχώρησαν σε σειρά κινητοποιήσεων ενημέρωσης και διαμαρτυρίας κατά της σχεδιαζόμενης παράδοσης με ΣΔΙΤ σε ιδιώτες της διαχείρισης του εξωτερικού υδροδοτικού συστήματος της Αθήνας (ταμιευτήρες, δίκτυα, γεωτρήσεις κ.λπ.).

Το ΜέΡΑ25 έχει καταγγείλει πολλές φορές την κυβερνητική βούληση να ξεπουλήσει τα πάντα στους ιδιώτες μέσα από την αποκαλούμενη «Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα» που είναι μια παραπλανητική φρασεολογία πίσω απ’ την οποία κρύβεται το ξεπούλημα δημοσίων αγαθών και υπηρεσιών σε ιδιώτες, με εξασφάλιση των κερδών τους εις βάρος του Δημοσίου.

Το είδαμε να συμβαίνει σε αεροδρόμια, τραίνα, δίκτυα ενέργειας, και όσο δε μπαίνει ένα φρένο, η κερδοσκοπική μανία θα απλώνεται (όπως ήδη έχει εξαγγελθεί) στα βασικότερα ανθρώπινα αγαθά όπως είναι η Υγεία, και το Νερό

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο