Το ΜέΡΑ25 καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στο κάλεσμα διαμαρτυρίας για την εγκατάλειψη των περιοχών στα Γεράνεια Όρη

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
22 Αυγ, 2021

Το ΜέΡΑ25 στηρίζει το κάλεσμα διαμαρτυρίας του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σχίνου «Τα Γεράνεια» και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά τη Δευτέρα 23 Αυγούστου και ώρα 10.30 π.μ. στη Νομαρχία Κορινθίας για την εγκατάλειψη των αρμοδίων φορέων της πληγείσας περιοχής στα Γεράνεια Όρη μετά την καταστροφική φωτιά της 19ης Μαΐου.

Για να υπάρξει αποτέλεσμα για τον τόπο αυτό και να μπορέσουν οι κάτοικοι να ζήσουν εκεί σε αρμονία με το περιβάλλον, χρειάζεται αγώνας μαζικός και δυναμικός ώστε να ακουστεί η φωνή και τα αιτήματα τους, που έχουν εγκαταλειφθεί από το επιτελικό κράτος της Μητσοτάκης Α.Ε. που είναι απασχολημένη αυτή την περίοδο με την παράδοση αναδασώσεων και ακόμα και των ίδιων των δασών σε ιδιώτες.

Απέναντι στην πύρινη λαίλαπα που κατακαίει και στην Κυβέρνηση που αλωνίζει μαζί με τους ολιγάρχες της πάνω στα καμένα, ο συλλογικός αγώνας και η αλληλεγγύη των πολιτών είναι η πιο δυναμική και ηχηρή απάντηση, όλες και όλοι να είναι εκεί.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο