Το ΜέΡΑ25 είναι το μόνο κόμμα που καταψήφισε τον ρατσιστικό επιδοματικό λαϊκισμό της Μητσοτάκης Α.Ε.

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
14 Δεκ, 2022

Για άλλη μία φορά, και παρά το γεγονός ότι πλέον την ΕΛ.ΑΣ. του κ. Μητσοτάκη και κ. Θεοδωρικάκου βαραίνουν πληθώρα εγκλημάτων και κατ’ επανάληψη δολοφονίες με ρατσιστικό κίνητρο, τα ΜΑΤ επιδόθηκαν σε ένα όργιο καταστολής σε βάρος διαδηλωτών, ακόμα και ανήλικων κοριτσιών, όπως μαρτυρούν οι δημοσιογραφικοί φακοί, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και δεκάδες προσαγωγές.

Γι’ αυτούς, όμως, τους λόγους είναι που επέλεξε η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να προχωρήσει σε έναν ρατσιστικό επιδοματικό λαϊκισμό, μαζί με όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, πλην του ΜέΡΑ25 που ήταν το μόνο κόμμα που καταψήφισε τα 600 ευρώ σε ένστολους, αστυνομικούς και λιμενικούς.

Αν ήθελε πραγματικά η Κυβέρνηση να βοηθήσει όσους πραγματικά το έχουν ανάγκη, θα έπρεπε να προχωρήσει σε αυτό που την καλούμε εδώ και πολύ καιρό να κάνει, με την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ) του κατώτατου μισθού, των βασικών επιδομάτων και των χαμηλών συντάξεων. Αλλά ο κ. Μητσοτάκης δεν κάνει αυτό, επέλεξε συνειδητά να ανακοινώσει, ανήμερα της επίθεσης στον 16χρονο Ρομά Κώστα Φραγκούλη και παραμονές της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, 600 ευρώ για την ΕΛ.ΑΣ..

Την ώρα, δηλαδή, που η ίδια αυτή Κυβέρνηση της Μητσοτάκης Α.Ε. θεωρεί τα 250 ευρώ υπεραρκετά για τους πολύ χαμηλό συνταξιούχους και τους ανθρώπους που λαμβάνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, ως επιταγή ακρίβειας τα Χριστούγεννα, δίνει 600 ευρώ επιβράβευση σε όσους δέρνουν καθημερινά και, πλέον, δολοφονούν.

Τόσο πολύ τους κόφτει συνεπώς το λαϊκό εισόδημα. Το μόνο που ήθελαν να επιβραβεύσουν, δυστυχώς και με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (με τις γνωστές του κιόλας κωλοτούμπες), αλλά και του ΚΚΕ, ήταν η άγρια, καθημερινή πια, καταστολή σε βάρος διαδηλωτών, εργαζομένων, νεολαίας, Ρομά, γυναικών, ΛΟΑΤΚΙ+, μεταναστών και άλλων. Το ΜέΡΑ25 δεν θα συναινούσε ποτέ σε κάτι τέτοιο, όπως και δεν συναίνεσε.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο