ΘΟΒ Συνδικαλιστικού: Οι εργαζόμενοι διεκδικούν λύσεις, ο Βορίδης ασκεί εφέσεις εναντίων των δικαστικών αποφάσεων που τους δικαιώνουν

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
31 Ιαν, 2023

Αφού απορρίφθηκε η αγωγή του Ελληνικού Δημοσίου σε βάρος της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Π.Ο.Ε.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. και Π.Ο.Ε.Μ.Δ.ΥΔ.Α.Σ. ο Υπουργός Εσωτερικών εμμονικά επιμένει να τροφοδοτεί την ταλαιπωρία πολιτών και εργαζομένων συνεχίζοντας, μέσω εφέσεων, την προσπάθεια φίμωσης των μηχανικών και τεχνικών του δημοσίου στα πλαίσια του σχεδίου αποσιώπησης των προβλημάτων στις Υπηρεσίες Δόμησης.

Είναι σαφές πως οι Υπουργοί του Κ. Μητσοτάκη θα συνεχίσουν μέχρι τελικής πτώσης να διεκδικούν την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης. Έφεση στην έφεση μέχρι το χέρι της δικαιοσύνης να βαφτεί και πάλι μπλέ!

Αλλά για απαντήστε μας αυτό κύριοι της Νέας Δημοκρατίας:

Μήπως μεταξύ αγωγών και εφέσεων βρήκατε καθόλου χρόνο να πείτε στον ελληνικό λαό, με ποια από τα αιτήματα των τριών Ομοσπονδιών εν τέλει διαφωνείτε;

Γιατί μέχρι στιγμής αυτό που ακούμε είναι μόνο κούφιες απειλές και εκβιασμοί…

Καταλάβετε το, τίποτα δεν θα καταφέρετε να αποκρύψετε από την ελληνική κοινωνία, όσο και αν προσπαθείτε.
Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων και τα δίκαια αιτήματα τους και συνεχίζουμε να μαχόμαστε ενάντια στην φάμπρικα των αγωγών και των διώξεων SLAPP!

ΘΟΒ Συνδικαλιστικού ΜέΡΑ25

Για να μαθαίνετε νέα και δράσεις της ΘΟΒ Συνδικαλιστικού του ΜέΡΑ25 και να ενημερώνεστε για ζητήματα εργασίας, βρείτε μας στα social media:

Εργασία ΜέΡΑ25

Facebook: https://www.facebook.com/mera25ergasia 
Instagram: https://www.instagram.com/mera25ergasia/ 
Twitter: https://twitter.com/mera25ergasia 

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο