Συνεστίαση μελών του ΜέΡΑ25 Β3 Αττικής παρουσία του Γραμματέα Γιάνη Βαρουφάκη

Συνεντεύξεις - videos
08 Μάι, 2022

Συνεστίαση πλήθους μελών του ΜέΡΑ25 Αττικής πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και εορταστικό κλίμα στη Δάφνη Αττικής ενόψει του Συνεδρίου του κόμματος που πραγματοποιείται την άλλη βδομάδα στον Αθήνα, παρουσία του Γραμματέα και βουλευτών/τριών του ΜέΡΑ25.

Την συνεστίαση άνοιξε ο υπεύθυνος οργανωτικού του κόμματος Κώστας Μαρματάκης αναφερόμενος στις οργανωτικές διεργασίες που εντείνονται ενόψει του β’ μέρους του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 στον Ελληνικό Κόσμο στις 12 με 15 Μαΐου.

Ο Γραμματέας του κόμματος αναφέρθηκε κι αυτός από την πλευρά του στο προσεχές Συνέδριο του κόμματος επισημαίνοντας την ιδιαίτερα τιμητική παρουσία του συνοδοιπόρου στην Προοδευτική Διεθνή Τζέρεμι Κόρμπιν και της Τουρκάλας συντρόφισσας  Έτσε Τεμελκουράν.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 κλείνοντας ανέφερε πως: “Η αντίδραση εργαλειοποιεί, τη στεναχώρια και τη μοναξιά. Γι’ αυτό ΜέΡΑ25. Γιατί εμείς αν μπαίναμε ποτέ σε Κυβέρνηση θα προτιμούσαμε να μας ξεριζωθεί το χέρι, πάρα να αλλάξουμε αυτό που πιστεύουμε για να αλλάξουμε τον κόσμο” και κατέληξε: “Στο Συνέδριο μας την άλλη βδομάδα σπάμε την ιδιώτευση και συνεχίζουμε παλεύοντας για τους ανθρώπους, όχι για τα αξιώματα. Τέρμα η νύχτα, μέρα τώρα”.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο