Συνεχίζεται η κυνική και ανάλγητη επίθεση της κ. Κεραμέως στη δημόσια εκπαίδευση τη στιγμή που οι φασίστες παρεισφρέουν στα σχολεία

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
01 Οκτ, 2021

Κάτι βαθιά σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της κυβέρνησης. Εν μέσω των φασιστικών επιθέσεων στα σχολεία της Δυτικής Θεσσαλονίκης:

· στελέχη της κυβέρνησης όπως ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Συρίγος ξεπλένουν ευθέως τους νεοναζί μέσα από ανιστόρητες ταυτίσεις και ισαποστακισμούς

· H κ. Κεραμέως καταθέτει αγωγή σε βάρος των εκπαιδευτικών που κινητοποιούνται και απεργούν.

Στους εκπαιδευτικούς, που μαζί με τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους γονείς προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτά και ζωντανά τα σχολεία, παρά το ξεκάθαρο σαμποτάζ που δέχονται καθημερινά από την Μητσοτάκης Α.Ε.

Εκπαιδευτικούς που με πραγματική αυταπάρνηση παλεύουν καθημερινά, ενώ το Υπουργείο Παιδείας τους έχει αφήσει απροστάτευτους απέναντι στην πανδημία αρνούμενο τα δημόσια δωρεάν ράπιντ τεστ και την μείωση των μαθητών ανά τάξη.

Τόσο λίγη όμως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά δυστυχώς η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Τόσο ανάλγητη, ξεδιάντροπη και κυνική η κ. Κεραμέως, που κατ’ εντολή του κ. Μητσοτάκη έχει βάλει ως στόχο του Υπουργείου να αποψιλώσει ό,τι έχει απομείνει από την δημόσια εκπαίδευση στη χώρα υπέρ των φίλων τους, των κολλεγιαρχών.

Ως ΜέΡΑ25 καλούμε όλες και όλους να παλέψουμε μαζί για να προστατέψουμε την δημόσια παιδεία από τους επίδοξους καταστροφείς της.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο