Συνεχίζει τον προσηλυτισμό στα σχολεία η ΝΔ

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
23 Απρ, 2024

Μετά το έργο που είδαμε με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Τάσο Χατζηβασιλείου «Το πρωί ειδικός αναλυτής και το βράδυ βουλευτής» που ανέβηκε στο Μουσικό Σχολείο Σερρών, έρχεται νέα παράσταση στην πόλη μας, στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών με τίτλο «Το πρωί υποψήφια ευρωβουλεύτρια και το βράδυ κλασική φιλόλογος και δημοσιογράφος» με πρωταγωνίστρια την υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας κ. Βίκυ Φλέσσα.

Και βέβαια για άλλη μια φορά εμπλέκονται μαθητές και μαθήτριες, αυτή τη φορά του 3ου Γυμνασίου, Σερρών οι οποίοι θα είναι εισηγητές της εκδήλωσης με θέμα « Γλώσσα ρει » και την εκδήλωση θα συντονίζει η εν λόγω κυρία. Η όποια δικαιολογία τού στυλ: «με κάλεσαν ως φιλόλογο και δημοσιογράφο και όχι ως υποψήφια» εκθέτει και την διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου και τους διοργανωτές των μαθημάτων Κλασικής Παιδείας.

Πριν λίγες μέρες κάναμε έκκληση στους διευθυντές των Σχολείων να μην παίζουν τον ρόλο του υποτακτικού σε κομματικά και κυβερνητικά συμφέροντα. Σήμερα εδραιώνεται ακόμα περισσότερο η εκτίμησή μας ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για προσέγγιση των μαθητών θεωρώντας την Δημόσια Εκπαίδευση και τα σχολεία κομματικό τους τσιφλίκι.

Προσηλυτισμός μαθητών ρει…

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο