Πρωταθλήτρια η χώρα μας καθημερινά στις τιμές της ενέργειας την ώρα που η Μητσοτάκης Α.Ε. μιλάει για «εισαγόμενη ακρίβεια»

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
27 Δεκ, 2022

Πρωταθλήτρια είναι η χώρα μας καθημερινά στις τιμές της ενέργειας όπως αποτυπώνεται και στους σχετικούς χάρτες που κυκλοφορούν στις επίσημες σελίδες για τις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας στην ΕΕ, αλλά η Μητσοτάκης Α.Ε. μιλάει για «εισαγόμενη ακρίβεια». Προφανώς η ίδια ακρίβεια δεν «εισάγεται» και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και ο κ. Μητσοτάκης είναι ο πρωταθλητής σε αυτές τις «εισαγωγές»!

Αυτά όμως συμβαίνουν όταν υπάρχει μια ολιγαρχική μαφία στο ηλεκτρικό ρεύμα που εκμεταλλεύεται το αποτρόπαιο «Χρηματιστήριο» Ενέργειας εις βάρος της πλειοψηφίας της κοινωνίας. Ένα ψευτό-χρηματιστήριο που έστησε η προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για αποτελεσματική λειτουργία του ανταγωνισμού η οποία θα μείωνε τις τιμές και το οποίο απογείωσε στη συνέχεια φυσικά ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ.

Και μην σπεύσουν οι διάφοροι «παπαγάλοι» να μας πουν για τις επιδοτήσεις της Κυβέρνησης. Πρόκειται για επιδοτήσεις της ολιγαρχίας με δημόσιο χρήμα σε βάρος των μελλοντικών γενεών. Πρόκειται δηλαδή, για νέο δανεισμό της χώρας μας προς όφελος αυτών των ολιγαρχών, την ώρα που τα επιτόκια μεσουρανούν, αντί για την επιβολή ενός πραγματικού πλαφόν λίγο πάνω από το κόστος κάθε μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο