Πρόγραμμα περιοδείας της Σοφίας Σακοράφα στην Κεφαλονιά

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
14 Μάι, 2021

Την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου η Σοφία Σακοράφα θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κεφαλονιά , με την ευκαιρία της τέλεσης των «Βεργώτειων 2021» Αγώνων που περιλαμβάνονται στο Επίσημο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου.

Την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, η Σοφία Σακοράφα στις 5 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Αργοστόλι. Κατόπιν περί ώρα 18.00 θα επισκεφθεί το μνημείο Ολοκαυτώματος Μουζακάτων και κατόπιν θα μεταβεί στην Αγία Ευφημία, στην Άσο, στο Μύρτο και τη Σάμη όπου θα ενημερωθεί από πρωτοβουλίες και κινήματα για τα πολλά προβλήματα που προκλήθηκαν από την καταιγίδα «Ιανός» στον τουρισμό και το συγκοινωνιακό δίκτυο , αλλά και από την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη ανεμογεννητριών στο νησί. Περί ώρα 8.45 μμ θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Σάμης κ. Γεράσιμο Μονιά-Νέτη και με εκπροσώπους κινημάτων στη Σάμη.

Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 , θα συναντηθεί στις 10.30 με το Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο. Στις 12.00 η Σοφία Σακοράφα θα μεταβεί στο Ληξούρι, όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Ληξουρίου κ. Γεώργιο Κατσιβέλη και θα επισκεφθεί την ιστορική Φιλαρμονική Ληξουρίου. Το απόγευμα θα παραστεί στα Βεργώτεια και στο γεύμα που θα παραθέσει ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σπύρος Τραυλός στους αθλητές και παράγοντες του Στίβου.

Το πρωί της Κυριακής 16 Μαΐου 2021 η Σοφία Σακοράφα θα συναντηθεί με μέλη του ΜέΡΑ25 Κεφαλονιάς και κατόπιν θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο