Παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλεύτριας Κωνσταντίνας Αδάμου εισηγείται ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
23 Ιούλ, 2021

«Το ΜέΡΑ25 δυναμώνει καθημερινά επειδή όλο και περισσότεροι πολίτες διαπιστώνουν ότι ιδρύθηκε για τους ανθρώπους, όχι για τα αξιώματα.»

Με αυτή τη φράση κλείνει την σημερινή επιστολή του προς την Πολιτική Γραμματεία ο Γιάνης Βαρουφάκης με την οποία εισηγείται την παραπομπή για αντιδεοντολογική συμπεριφορά της Βουλεύτριας Β’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνας Αδάμου στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος. Στόχος της παραπομπής είναι, τονίζει, να επιβεβαιωθεί πως «το ΜέΡΑ25 θέτει τις αρχές μας, ηθικές και πολιτικές, πάνω από οποιοδήποτε πολιτικό κόστος» και πως «όλα τα μέλη μας, ανεξάρτητα αξιώματος, έχουμε την ίδια υποχρέωση να τηρούμε τις αξίες που μας έφεραν κοντά.»

Ακολουθεί η επιστολή του Γιάνη Βαρουφάκη στην Πολιτική Γραμματεία του ΜέΡΑ25:

Παρασκευή 23η Ιουλίου 2021

Συνοδοιπόροι,

Παρακαλώ όπως συμπεριληφθεί στην Ημερήσια Διάταξη της σημερινής συνεδρίας μας η πρότασή μου να εισηγηθούμε στην Κεντρική Επιτροπή την παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας & Τήρησης Καταστατικού, για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, της βουλεύτριας Β’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνας Αδάμου, με επιχειρηματολογία που θα καταθέσω.

Με αυτή την εισήγηση θα επιβεβαιώσουμε, άλλη μια φορά, ότι το ΜέΡΑ25 θέτει τις αρχές μας, ηθικές και πολιτικές, πάνω από οποιοδήποτε «πολιτικό κόστος» και ότι όλα τα μέλη μας, ανεξάρτητα αξιώματος, έχουμε την ίδια υποχρέωση να τηρούμε τις αξίες που μας έφεραν κοντά.

Το ΜέΡΑ25 δυναμώνει καθημερινά επειδή όλο και περισσότεροι πολίτες διαπιστώνουν ότι ιδρύθηκε για τους ανθρώπους, όχι για τα αξιώματα. Εμείς θα συνεχίσουμε να τιμούμε την εμπιστοσύνη τους τηρώντας, όλες και όλοι μας, την βασική αυτή δέσμευση.

Γιάνης Βαρουφάκης

Γραμματέας του ΜέΡΑ25

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο