Οι ευθύνες για την διαχείριση της υπόθεσης Λιγνάδη βαραίνουν πλέον τον ίδιο τον Πρωθυπουργό

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
19 Φεβ, 2021

Τα θύματα κακοποίησης και βιασμού από το “Γνωστό Σκηνοθέτη” σήμερα δέχτηκαν άλλη μια επίθεση, αυτή τη φορά από την κυβέρνηση η οποία όφειλε ως θεματοφύλακας να στείλει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει ασφαλής χώρος για Κτήνη.

Αντίθετα, η κυρία Μενδώνη προσπάθησε στη σημερινή της συνέντευξη Τύπου να διασπείρει την ενοχή σε οποιονδήποτε είχε παρακολουθήσει έστω μία παράσταση του κυρίου Λιγνάδη, σε μια πολιτιστική βερσιόν του “Μαζί τα φάγαμε”.

Η έκδηλη αγωνία της να προστατεύσει τον Πρωθυπουργό αλλά και τον εαυτό της από την υπόνοια των ίδιων στενών σχέσεων που μέχρι πριν το ξέσπασμα του σκανδάλου διαφημίζανε αφειδώς, δείχνει ότι καμία κάθαρση δεν θα έρθει οικειοθελώς, και κανένας δεν πρόκειται όχι να παραιτηθεί, αλλά έστω να αναγνωρίσει ολιγωρία απέναντι σε ένα “κοινό μυστικό”. Μόνο damage control και συγκάλυψη, στο δρόμο που χάραξαν οι “ορφανές’ ντιρεκτίβες στoυς δημοσιογράφους της ΕΡΤ να εξαφανίζουν τις φωτογραφίες όπου ο κ. Λιγνάδης εμφανίζεται δίπλα στους σημερινούς αρνητές της ύπαρξής του.

Είναι πλέον σαφές μετά το σημερινό, ότι το μπαλάκι της ευθύνης έχει φύγει από την κυρία Μενδώνη. Αλλά δεν έχει φύγει από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος σήμερα κλώτσησε τη μπάλα προς την πλευρά της Προέδρου της Δημοκρατίας, αντίθετα με την μέχρι σήμερα τακτική του να “επεμβαίνει αποφασιστικά” όταν οι εγκληματικές ευθύνες Υπουργών του είναι πλέον αδύνατοn να συμμαζευτούν.

Τα θύματα όμως περιμένουν κάτι δραστικότερο από συνεντεύξεις Τύπου και τα damage control. Όσο αργεί η κάθαρση, εμπεδώνεται η συνενοχή.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο