Οι δηλώσεις του κ. Τασούλα σχετικά με την κλήση της ΑΔΑΕ στη Βουλή επιβεβαιώνουν την επιλογή του ΜέΡΑ25 να αποσύρει την εμπιστοσύνη του από το πρόσωπο του

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
20 Ιαν, 2023

Τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Τασούλας για «αυτόκλητους καλεσμένους» σχετικά με την πρόθεση του Προέδρου της ΑΔΑΕ, να εισφέρει στη Βουλή τα στοιχεία που συνέλεξε ως όφειλε, για τις παρακολουθήσεις που πραγματοποιούσε η ΕΥΠ υπό τον κ. Μητσοτάκη, επιβεβαιώνουν με τον εκκωφαντικότερο τρόπο την επιλογή του ΜέΡΑ25 να αποσύρει την εμπιστοσύνη από το πρόσωπο του, ήδη από τις 8 Απριλίου του 2022.

Τότε που ο κ. Τασούλας, ως Πρόεδρος της Βουλής, δεν προστάτευσε τη Βουλή των Ελλήνων όταν ο κ. Ζελένσκι την μετέτρεψε σε θέατρο αισχρής ναζιστικής προπαγάνδας, με τη γνωστή ομιλία του Ουκρανού Χρυσαυγίτη του τάγματος Αζόφ. Ο κ. Τασούλας τότε, όχι μόνο δε διέκοψε τη σχετική συνεδρίαση, ως είχε ιερή υποχρέωση λόγω της προσβλητικής για το Κοινοβούλιο φιέστας Ζελένσκι-Αζόφ, αλλά στη συνέχεια, χειροκροτούσε κιόλας όρθιος μαζί με τον κ. Μητσοτάκη την ναζιστική φιέστα.

Είναι, λοιπόν, σαφές πως ο κ. Τασούλας, είναι παντελώς ακατάλληλος και επικίνδυνος για αυτό τον θεσμικό ρόλο, κάτι που δυστυχώς συνεχίζει να αποδεικνύει καθημερινά λειτουργώντας όχι ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, αλλά ως επιτελάρχης του Επιτελικού Παρακράτους των υποκλοπών και των κλοπών της Μητσοτάκης Α.Ε., συμμετέχοντας πλέον ενεργά και στην συγκάλυψη των παρακολουθήσεων που έκανε ο κ. Μητσοτάκης.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο