Ο Πρόεδρος Ζελένσκι μαγάρισε την ελληνική και την κυπριακή Βουλή

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
08 Απρ, 2022

Ο Πρόεδρος Ζελένσκι χθες «μαγάρισε» με την παρουσία του την ελληνική και την κυπριακή Βουλή.

Απέδειξε με την στάση του, δυστυχώς ότι όχι μόνο δεν είναι φίλος του ελληνικού και του κυπριακού λαού, αλλά ότι υπονομεύει και την ίδια την ηρωική αντίσταση του ουκρανικού λαού.

Φέρνοντας τους ναζί στην ελληνική Βουλή με ευθύνη βέβαια της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Βουλής και χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο κυπριακό στην Βουλή της Κύπρου, όπου δήθεν για τεχνικούς λόγους έκλεισε την σύνδεση του όταν η Πρόεδρος της Βουλής αναφερόταν στην Τουρκική εισβολή και κατοχή, προσέβαλε τα κοινοβούλια και τους λαούς των χωρών μας.

Ο Πρόεδρος Ζελένσκι με την στάση του χθες, έκανε ένα τεράστιο δώρο στον Πούτιν, παίζοντας το ρόλο του «χρήσιμου ηλίθιου» του Πούτιν, ο οποίος μιλάει για «αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας» και ο ουκρανός Πρόεδρος φρόντισε στην παρέμβαση του στο ελληνικό Κοινοβούλιο να τοποθετηθούν ακριβώς δύο νεοναζί, εκπροσωπώντας υποτίθεται την αντίσταση του ουκρανικού λαού και μάλιστα της ελληνικής Ομογένειας, υπονομεύοντας με αυτόν τον τρόπο την ίδια την ηρωική αντίσταση των Ουκρανών απέναντι στη βάρβαρη ρωσική εισβολή.

Στη χώρα των μαρτυρικών χωριών από τα ολοκαυτώματα των ναζί. Στη χώρα των Καλαβρύτων, του Διστόμου και της Κανδάνου, με τις μεραρχίες των ναζί να φέρουν ακριβώς τα ίδια εμβλήματα με τα νεοναζιστικά τάγματα του Αζόφ σήμερα στην Ουκρανία, η προσβολή του κ. Ζελένσκι απέναντι στο ελληνικό κοινοβούλιο και απέναντι κυρίως στον ίδιο τον ελληνικό λαό, που τους νεοναζί τους έστειλε στα αζήτητα της ιστορίας, είναι απερίγραπτη.

Το ΜέΡΑ25 ήταν, είναι και θα είναι αλληλέγγυο στον Ουκρανικό λαό, όχι στους ναζί του τάγματος Αζόφ.

 

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο