Ο Κυβερνητικός αυταρχισμός συνεχίζει να επιτίθεται σε υγειονομικούς, δημοσιογράφους και πολίτες

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
04 Φεβ, 2021

Συνεχίζεται η αντικατάσταση των χειροκροτημάτων της Κυβέρνησης στους υγειονομικούς με διώξεις και αυταρχισμό. Μετά τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, σειρά είχε τώρα και η πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ που διώκεται με τις άθλιες, αντιδημοκρατικές και αντισυνταγματικές διατάξεις του νέου «τρομονόμου» της πολιτείας, του νόμου Χρυσοχοΐδη δηλαδή για τις δημόσιες συναθροίσεις.

Την ίδια στιγμή πολίτες στη Θεσσαλονίκη λαμβάνουν πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ για την συγκέντρωση του Πολυτεχνείου, η οποία ήταν υποδειγματική μέχρι να δημιουργήσει η ΕΛ.ΑΣ. δια του «στριμώγματος» των διαδηλωτών και μέσω της άγριας καταστολής και της χρήσης χημικών, συνωστισμό.

Τέλος, συνεχίζεται και η επιχείρηση φίμωσης του τύπου με την αναίτια χθεσινή προσαγωγή φωτορεπόρτερ ο οποίος καλύπτει πορεία για τον Δ. Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας.

Φαίνεται λοιπόν πως το σχέδιο «Ορμπανοποίησης» της χώρας από τον κ. Μητσοτάκη προχωράει με γοργούς ρυθμούς, οι διώξεις και η προσπάθεια τρομοκράτησης όμως όσων αντιδρούν στην Κυβερνητική-ολιγαρχική πολιτική δεν θα περάσει. Η κοινωνία που μαστίζεται από τις πολιτικές τους, μαζί με τους υγειονομικούς που δεν δέχονται πια τα χειροκροτήματα της συζύγου του Πρωθυπουργού, δεν πρόκειται να τους αφήσουν.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο