Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γ. Βαρουφάκης στο οικονομικό φόρουμ του Δήμου Σπάρτης και σειρά συναντήσεων με φορείς του νομού

Συνεντεύξεις - videos
24 Ιαν, 2020

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 κ.Γιάνης Βαρουφάκης το Σάββατο 25 Ιανουαρίου θα συμμετέχει και θα μιλήσει στο οικονομικό φόρουμ που διοργανώνει ο Δήμος της Σπάρτης σε συνεργασία με το International Chamber of Commerce με θέμα «Κοιτώντας μπροστά: Μπορούμε να ξεπεράσουμε το 4% σε ρυθμούς ανάπτυξης;». Πριν την έναρξη των εργασιών του φόρουμ (στις 5.30 μ.μ.) έχει προγραμματισθεί συνέντευξη τύπου.

Στα πλαίσια επίσης των επαφών του με τους φορείς του νομού αλλά και τα στελέχη και μέλη του ΜέΡΑ25 το Σάββατο θα έχει συναντήσεις με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Εργατικό Κέντρο της Σπάρτης καθώς επίσης και με τον Δήμαρχο Ευρώτα κ.Δήμο Βέρδο – αλλά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου – καθώς και με αντιπροσωπεία της επιτροπής αγώνα των κατοίκων του Ευρώτα στη Σκάλα.

Την Κυριακή στις 12.30 μ.μ. ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 κ.Βαρουφάκης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα και στη συνέχεια με εκπροσώπους των συλλόγων για την προστασία του ποταμού Ευρώτα αλλά και των Φίλων του Μουσείου Σπάρτης. Ακολούθως ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα έχει συνεργασία με κομματικά στελέχη των νομών Λακωνίας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο