Νέος Εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 ο Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν – Παίρνει τη «σκυτάλη» από τον Μ. Κριθαρίδη

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
28 Φεβ, 2023

Χρέη εκπροσώπου Τύπου αναλαμβάνει ο Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν, πολιτικός διευθυντής του DiEM25 με τον Μιχάλη Κριθαρίδη να παραδίδει την «σκυτάλη» για να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στην Α’ Θεσσαλονίκης, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Γραμματέα του κόμματος.

Ο Έρικ Έντμαν δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που επιστρέφω στην Ελλάδα – όντας παιδί της κρίσης, κάθε ευκαιρία που με γυρνάει στην πατρίδα από την ξενιτιά είναι ευπρόσδεκτη. Είναι επίσης τεράστια τιμή που το ΜέΡΑ25 με εμπιστεύεται με τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου. Δεν μπορεί κανείς να αντικαταστήσει τον Μιχάλη Κριθαρίδη ο οποίος μας έχει κάνει όλους περήφανους με το ήθος και τη συνέπεια με την οποία αντιπροσωπεύει και μάχεται για το κόμμα μας σχεδόν 4 χρόνια τώρα. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ να γεμίσω το μεγάλο κενό που αφήνει. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στην Α’ Θεσσαλονίκης. Ξεκινάει λοιπόν ο προεκλογικός αγώνας.»

Ο Μιχάλης Κριθαρίδης δήλωσε και αυτός με τη σειρά του: «Ένας όμορφος και δύσκολος κύκλος μετά από σχεδόν 4 χρόνια σιγά σιγά κλείνει, για να δώσουμε τώρα τη μάχη στον επόμενο. Καλή επιτυχία στον συνοδοιπόρο, συναγωνιστή και φίλο, τον Έρικ Μιλτιάδη Έντμαν – που αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει το κόμμα μας σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει περίφημα! Ευχαριστώ πολύ το κόμμα μου, τον Γραμματέα μας και τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά, που με τιμήσαν αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη τους. Τώρα οι δρόμοι μας οδηγούν σιγά σιγά προς τα βόρεια, προς την Θεσσαλονίκη μας.»

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο