Νεολαία ΜέΡΑ25: Οι εξεγέρσεις δε μπαίνουν σε μουσεία, εμπρός για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
16 Νοέ, 2022

Στη φετινή 17 Νοέμβρη το μήνυμα του Πολυτεχνείου παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ. Τα βασικά συνθήματα Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία καθώς και το Έξω οι ΗΠΑ και Έξω το ΝΑΤΟ της πύλης του Πολυτεχνείου είναι εδώ για να μας θυμίζουν ότι ο πραγματικός αγώνας του λαού απαιτεί δικαίωση τόσα χρόνια μετά. Ένας αγώνας που δεν μπορεί να μη στρέφεται απέναντι τόσο στα συμφέροντα της ξένης όσο και της ντόπιας ολιγαρχίας που εξακολουθεί να απομυζά το μόχθο του ελληνικού λαού. Σήμερα όλα αυτά τα συμφέροντα εκφράζονται από το καθεστώς που έχει στήσει στη χώρα η Μητσοτάκης Α.Ε.

Σήμερα η φοιτητική νεολαία έχει να αντιμετωπίσει την καταστολή και την αυταρχικότητα μέσω της εισόδου της πανεπιστημιακής αστυνομίας στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Σήμερα στεκόμαστε αντάξιοι της κληρονομιάς του Πολυτεχνείου, αντιστεκόμαστε και παλεύουμε ενάντια στην είσοδο των ΟΠΠΙ και την κάθε είδους καταστολή.

Όπως τότε έτσι και τώρα, ο λαός μαζί με τη νεολαία στην πρώτη τη γραμμή.

Οι εξεγέρσεις δε μπαίνουν σε μουσεία, εμπρός για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία.

Καλούμε όλες και όλους στις 16.30, στην Πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα στο πανό του ΜέΡΑ25 για να συμμετάσχουμε στην πορεία του Πολυτεχνείου, καθώς και στις αντίστοιχες πορείες σε Θεσσαλονίκη στις 18:00 και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο