Νεολαία ΜέΡΑ25: Οι εξαγγελίες της κ. Κεραμέως θα πέσουν στο δρόμο – όλες/όλοι, την Πέμπτη 28/1, στα Προπύλαια

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
27 Ιαν, 2021

Οι απαγορεύσεις των συγκεντρώσεων και η συνταγματική εκτροπή που επιχειρεί η Κυβέρνηση θα πέσουν στο δρόμο. Το φοιτητικό κίνημα δεν εκβιάζεται από κανενός είδους απειλή. Ένα πλατύ μέτωπο εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων έχει αγκαλιάσει τα αιτήματα και τους αγώνες της φοιτητικής κοινότητας.

Η κ. Κεραμέως μέσα από τις εξαγγελίες της για Πανεπιστημιακή Αστυνομία, Πειθαρχικά Συμβούλια, διαγραφές φοιτητών και κλείσιμο τμημάτων επιτίθεται στη νέα γενιά, που αρνείται να συμβιβαστεί αντιδρώντας στις ταξικές πολιτικές που προωθεί για περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της δωρεάν και δημόσιας εκπαίδευσης και υποβάθμιση της. Την ίδια ώρα που δεν γίνεται καμία προσπάθεια για επαναλειτουργία των σχολών, η Κυβέρνηση επιχειρεί να καταστείλει τις αντιδράσεις των νέων με άρση του άρθρου 11 του Συντάγματος και με πρόσχημα την υγειονομική κρίση.

Καλούμε όλες και όλους, μαζικά, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας, την Πέμπτη 28/1, στη 1, στα Προπύλαια, να ανατρέψουν τα χουντικής κοπής σχέδια της κ. Κεραμέως και του κ. Χρυσοχοΐδη.

Ο αυταρχικός κατήφορος και η προσπάθεια για διεύρυνση των ταξικών φραγμών στην εκπαίδευση, δε θα περάσουν.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο