Νεολαία ΜέΡΑ25: Να σταματήσει η πολιτεία να εκδικείται τον Βασίλη Δημάκη

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
15 Μαρ, 2022

Για τρίτη φορά ο Βασίλης Δημάκης εξαναγκάζεται από την Πολιτεία να προβεί σε λευκή απεργία, δηλαδή σε απεργία πείνας και δίψας, για να διεκδικήσει την εφαρμογή του νόμου και την μη καταπάτηση των εκπαιδευτικών του δικαιωμάτων, από μια Κυβέρνηση και μια μερίδα της Δικαιοσύνης, που συνεχίζει να τον αντιμετωπίζει εκδικητικά. Το Τριμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο αδειών, αρνείται πεισματικά την εισαγωγή της αίτησης του προς εξέταση, ώστε να μπορέσει να παρακολουθήσει τα δύο υποχρεωτικά μαθήματα που απομένουν για να πάρει το πτυχίο του.

Η κατάφορη παραβίαση των δικαιωμάτων του Βασίλη Δημάκη και του κάθε κρατούμενου από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και το κράτος δε θα περάσει.

Σε μια αστική δημοκρατία, η εφαρμογή του κράτους δικαίου δεν μπορεί να είναι επιλεκτική και α λα καρτ. Σε μια ελεύθερη δημοκρατία, οι φορείς πάσης φύσεως δικαιωμάτων θα πρέπει να μπορούν να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στα δικαιώματα που φέρουν.

Ως Νεολαία ΜέΡΑ25 απαιτούμε από την Κυβέρνηση να σταματήσει να παραβιάζει το Κράτος Δικαίου και την εμμονική, ιδεοληπτική συμπεριφορά της.

Ζητάμε να εξεταστεί άμεσα το αίτημα του Βασίλη Δημάκη.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο