Νεολαία ΜέΡΑ25: Να ακυρωθούν οι εξετάσεις και τα μαθήματα λόγω προβλημάτων και διακοπών ρεύματος

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
16 Φεβ, 2021

Η κ. Κεραμέως σήμερα συνδέθηκε σε εξ αποστάσεως μάθημα Δημοτικού Σχολείου και ξεκαθάρισε ότι δε θα χαθεί ούτε μια ώρα μαθήματος.

Αφού η κ. Υπουργός το προηγούμενο διάστημα αγνοούσε τους μαθητές και τις μαθήτριες που δεν μπορούσαν να συνδεθούν λόγω έλλειψης τεχνικού εξοπλισμού (Η/Υ, λάπτοπ) και διαδικτυακής σύνδεσης, σήμερα εξακολουθεί να αγνοεί σημαντικές μερίδες μαθητ(ρι)ών και φοιτητ(ρι)ών.

Είναι χιλιάδες οι περιπτώσεις που σε απομονωμένα χωριά και πόλεις υπάρχουν διακοπές ρεύματος και σοβαρές βλάβες στο δίκτυο.

Ως Νεολαία ΜέΡΑ25 ζητάμε από την κ. Κεραμέως και την Κυβέρνηση να ακυρωθούν όλες οι εξετάσεις στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και τα εξ αποστάσεως μαθήματα για όσο διάστημα κρατήσει ο παγετώνας και μέχρι να αποκατασταθούν τα προβλήματα.

Στα παιδικά παραμύθια το χιόνι συνδυαζόταν πάντα με ευχάριστες στιγμές, επιτρέψτε τουλάχιστον, κ. Κεραμέως, για αυτές τις ημέρες να χαρούν οι μαθητές και οι φοιτητές της χώρας χωρίς να έχουν το άγχος αν θα πέσει το ίντερνετ ή αν θα υπάρξει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο