Νεολαία ΜέΡΑ25: Η κ. Κεραμέως θα ανατραπεί από τις κινητοποιήσεις της μαθητικής/φοιτητικής κοινότητας

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
04 Ιαν, 2021

Δεν θεωρούσαμε πιθανή την αντικατάσταση της πιο αποτυχημένης Υπουργού Παιδείας των τελευταίων χρόνων, καθώς υπηρέτησε άψογα τα συμφέροντα που ενδιέφεραν τον κ. Μητσοτάκη και την εγχώρια ολιγαρχία.

Η Νίκη Κεραμέως συστηματικά από την πρώτη ημέρα ανάληψης του Υπουργείου Παιδείας έχει αποφασίσει να αποδεκατίσει το δημόσιο σχολείο, να απαξιώσει τα Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, να επιτεθεί με κάθε τρόπο στην φοιτητική κοινότητα και να συκοφαντήσει την έννοια της δωρεάν και δημόσιας εκπαίδευσης.

Το επόμενο διάστημα, κ. Κεραμέως, θα δώσουμε ξανά ραντεβού πάλης και ανυπακοής στις πολιτικές που προωθείτε. Θα σταθούμε εμπόδιο σε κάθε σχέδιο υλοποίησης Πανεπιστημιακής Αστυνομίας, απελευθέρωσης της Ιδιωτικής Ανώτατης Εκπαίδευσης και υποβάθμισης του εκπαιδευτικού συστήματος. Θα μας βρείτε απέναντι στις ταξικές και αντιδραστικές πολιτικές ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης της παιδείας.

Με “χαρά” καλωσορίζουμε την παραμονή σας, στο Υπουργείο Παιδείας γιατί δεν περιμένουμε την αντικατάστασή σας από τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη. Οι λαϊκές κινητοποιήσεις, το μαθητικό και φοιτητικό κίνημα θα σας ανατρέψουν.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο