Νεολαία και Τομέας Δικαιωμάτων: Η Σοφία Νικολάου παραδέχτηκε την εκδικητική μεταχείριση του Δημήτρη Κουφοντίνα

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
07 Ιαν, 2023

Από την ημέρα ανάληψης της κυβέρνησης αλλά και πριν το 2019 ο CEO της Μητσοτάκης Α.Ε και το επιτελείο του παλεύουν να πείσουν την ελληνική κοινωνία ότι η Νέα Δημοκρατία έχει μια φιλελεύθερη ατζέντα με τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο της αφαίμαξης, της φτωχοποίησης και της καταστολής και τελικά είναι οι 5-10 άνθρωποι που λυμαίνονται όλο τον πλούτο της ελληνικής κοινωνίας δημιουργώντας ολιγοπώλια είτε στην ενέργεια, στα δημόσια έργα, είτε στα σούπερ μάρκετ, στις τηλεπικοινωνίες.

Φυσικά από μια τέτοια “εταιρεία” δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι διάφοροι “πρόθυμοι” μάνατζερ ικανοί να “εκτελέσουν” τα συμβόλαια του CEO, προσωπικά ή εταιρικά.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η Σοφία Νικολάου η οποία παραδέχθηκε προς τέρψιν του ακροδεξιού της ακροατηρίου την εκδικητική μεταχείριση του κρατούμενου Δημήτρη Κουφοντίνα κόντρα σε κάθε φιλελεύθερη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Είναι προφανές ότι στη “Δημοκρατία” της Μητσοτάκης Α.Ε όπου πλέον νομοθετούν για έναν άνθρωπο -ολιγάρχη φίλο ή κρατούμενο εχθρό- φωτογραφικά κάθε φορά, δεν μας ξαφνιάζει που η νέα γενιά γυρνάει την πλάτη της σε όλους τους θεσμούς.

Ως ΜέΡΑ25, συνολικά, παλεύουμε για απεξάρτηση της χώρας από κάθε είδους ολιγάρχες και το υπηρετικό τους προσωπικό, για να μπορέσουμε να ζήσουμε και να ονειρευτούμε σε μια χώρα που να μας αξίζει.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο