Ναυάγιο της Πάρου: ή Ύβρις των Χριστουγέννων

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
25 Δεκ, 2021

Η μέρα των Χριστουγέννων δυστυχώς στιγματίστηκε από άλλο ένα πολύνεκρο ναυάγιο (το τέταρτο μέσα σε λίγες μέρες) με θύματα δυστυχισμένους συνανθρώπους μας που ψάχνανε μια καλύτερη μοίρα.

Ήταν άλλη μια θλιβερή υπόμνηση του ανθρώπινου κόστους που συσσωρεύει η κυβερνητική πολιτική, ενάντια σε κάθε έννοια χριστιανικού ήθους το οποίο υποκριτικά θα υποδύονται οι ακροδεξιοί Υπουργοί της Μητσοτάκης Α.Ε. στις στημένες τελετουργίες. Η πεμπτουσία του Χριστιανισμού είναι η μέριμνα για τον αδύναμο, για τον κατατρεγμένο. Η ίδια η γέννηση του Χριστού έγινε «εν φάτνη των αλόγων» από γονείς κυνηγημένους από την εξουσία. 2021 χρόνια μετά, εξουσία είναι αυτοί που επικαλούνται τη Χριστιανικότητα χωρίς να τους έχει αγγίξει στο ελάχιστο, που έχουν καταγραφεί on camera να απαιτούν νεκρούς πρόσφυγες ώστε να αποθαρρυνθούν όσοι ικέτες θα θέλουν να πατήσουν το Ευρωπαϊκό χώμα που βαριά έχει συμβάλει στη δυστυχία τους. Και που δυστυχώς η ευχή τους γίνεται συνεχώς πραγματικότητα-όχι κατά τύχη, αλλά με σχέδιο.

Ευχόμαστε οι νεκροί των χριστουγέννων να είναι οι τελευταίοι-αλλά αυτό απαιτεί ξήλωμα, ατιμωτικό ξήλωμα των ντόπιων και ευρωπαίων ακροδεξιών που ενορχήστρωσαν την Ύβρη.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο