Να πάρει πίσω την εξαγγελία για απαγόρευση μουσικής στην εστίαση, ο κ. Χαρδαλιάς

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
28 Απρ, 2021

Σήμερα, Τετάρτη 28/4, στην καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση, σχετικά με τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19, ο κ. Χαρδαλιάς έκανε τις απαιτούμενες διευκρινίσεις και μας αιφνιδίασε με το μέτρο της απαγόρευσης της μουσικής σε όλη την εστίαση, από το άνοιγμα της την Δευτέρα 3/5.

Η κοινωνία παρακολουθεί τους ειδικούς και περιμένει κάθε μέρα να ακούσει μια ευχάριστη είδηση. Δυστυχώς, όμως η Κυβέρνηση πιστή στην αναποτελεσματική και αποτυχημένη λογική της, άλλη μια φορά προκαλεί τον κοινό νου.
Είναι δυνατόν η απαγόρευση της μουσικής στα καταστήματα εστίασης, στις καφετέριες και στα εστιατόρια να είναι η μεγάλη πληγή εξάπλωσης;
Δεν ακούσαμε πάλι, μέτρα για τους χώρους δουλειάς, για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΜΜΜ). Περιμέναμε μήπως μετά από 13 -δεκατρεις- μήνες, επιτέλους, συνειδητοποιήσει η Πολιτική Προστασία τον παραλογισμό της νυχτερινής απαγόρευσης και των sms.
Αντί αυτού, η Κυβέρνηση προχωρά προς ολοταχώς για το ανεξέλεγκτο άνοιγμα του Τουρισμού, αφού όπως είπε και η κ. Βούλτεψη οι τουρίστες δεν είναι απλοί τουρίστες, έχουν λεφτά στις τσέπες τους. Χωρίς λοιπόν να έχει μάθει τίποτα από τον προηγούμενο χρόνο.
Επιτέλους, σοβαρευτείτε κ.κ. της Κυβέρνησης.
Ως Νεολαία ΜέΡΑ25 ζητάμε, τώρα αμέσως, να πάρει πίσω την σχετική εξαγγελία και το συγκεκριμένο μέτρο ο κ. Χαρδαλιάς, πριν γίνουμε εντελώς.. μεσαίωνας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο